1a divisió

El 9 és el cavall de batalla

1a divisió. L’Atlético segueix amb problemes a la punta de llança: Gameiro va ser operat i no iniciarà la lliga, Fernando Torres encara no ha renovat i, tot i no poder fitxar a l’estiu, segueixen apareixent candidats

La posició de davanter centre és aquest estiu el cavall de batalla de l’Atlético. Diego Pablo Simeone vol un 9, Diego Costa és el desitjat, però ara mateix, a causa de la sanció de la FIFA que no permet al club colchonero fitxar i a causa del moment que viuen els que estan a la plantilla, no en tindria cap de disponible per iniciar el curs. Un d’ells, Kevin Gameiro no començarà la lliga perquè s’estarà recuperant de l’operació a què es va sotmetre ahir a França per intentar resoldre els seus problemes de pubis i estarà uns dos mesos de baixa; mentre que Fernando Torres, que acaba contracte demà, encara no ha renovat, tot i que està previst que ho faci en els propers dies. Una de les solucions que pot trobar Simeone per a la punta de llança en l’inici de la campanya és Amath, que ha jugat com a cedit al Tenerife, i també Vietto, que ho fet al Sevilla.

Pel que fa al capítol d’incorporacions, ahir s’hi va referir el president del club, Enrique Cerezo. “No podem fitxar fins al gener”, va dir preguntat per Costa, resposta similar a la que va utilitzar quan se li va preguntar per Ibrahimovic, també vinculat als blanc-i-vermells, tot i que va ser més explícit. “Parlarem d’Ibrahimovic al gener, però no crec que vingui, estem en una altra línia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)