Internacional

“Si Guardiola i el City se senten ferits, ho lamento”

Ligue 1. Dani Alves signa per dues temporades amb el París Saint-Germain després d’haver estat en converses avançades amb el club de Manchester per reforçar el lateral dret

Dani Alves jugarà les dues properes temporades al París Saint-Germain. Després d’haver-se desvinculat de la Juve i d’haver-se entaulat amb el Manchester City per prosseguir la seva carrera vestit de blau cel, el lateral brasiler va agafar un camí alternatiu signant amb l’entitat que dirigeix el qatarià Nasser Al-Khelaïfi. “Si el Manchester City o Guardiola se senten ferits per la meva decisió, els demano excuses, però tenia més propostes a part de la seva”, va argumentar l’exjugador del Barça, que amb el seu to habitual va justificar la seva decisió d’aterrar a París. “Quan vaig decidir fitxar per la Juve vaig ser un punt egoista, no vaig escoltar la meva dona ni els meus amics, aquesta vegada he decidit fer-ho i a la meva dona li encanta aquesta ciutat”, va justificar Alves, que tampoc va posar filtres a l’hora d’exposar quin és el seu objectiu professional: “Soc una persona de reptes, si una cosa és fàcil la descarto, no m’agrada. El PSG és un equip serè, que té com a objectiu competir amb els clubs més grans del món, té una gran ambició i sens dubte que el nostre objectiu és guanyar la Champions League”, va exclamar el lateral nascut a Juazeiro, insuflant una alenada d’aire fresc a un projecte que va acabar decaigut la temporada, frenat per la remuntada del Barça al Camp Nou i per un Mònaco que li va acabar guanyant la partida en la Ligue 1.

Alves, per la seva banda, es va quedar a les portes de conquerir la seva quarta lliga de campions, fet que seria “un somni” segons va reconèixer ahir. “Tinc un esperit molt jove, em sento en un bon moment i penso seguir desafiant-me. La meva edat no és més que una xifra”, va acabar proclamant el brasiler, que va disputar 33 partits oficials la temporada passada amb la Juventus.

Al Khelaïfi no s’atura

Després de confirmar l’arribada de Dani Alves –“és un gran campió”–, el propietari del PSG, Nasser Al-Khelaïfi, va anunciar que la intenció del club parisenc és seguir apuntalant la plantilla. “Tant Antero Henrique –nou director esportiu– com Maxwell –integrant de la secretaria tècnica una vegada retirat– estan treballant dur. Estem tranquils perquè el mercat dura fins al 31 d’agost i tenim molta confiança en aquest mercat”, va exposar el màxim mandatari de l’equip francès.

DADA

32
és el dorsal
que Dani Alves ha escollit per defensar la samarreta del PSG.

LES FRASES

Soc una persona de reptes, no m’agraden les coses fàcils. L’edat només és una xifra, tinc un esperit jove i em seguiré desafiant
El PSG és un projecte molt ambiciós, l’objectiu ha de ser guanyar la Champions League
Dani Alves
Jugador del parís saint-germain
Dani Alves és un gran campió i vindran més jugadors. Som optimistes
Nasser Al-Khelaïfi
propietari del parís saint-germain
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)