1a divisió

El Real Madrid confirma Ceballos

1a divisió. El migcampista andalús ha signat per sis temporades i serà presentat en societat dijous que ve al Santiago Bernabéu

El Real Madrid continua assegurant el seu futur futbolístic i ahir va confirmar l’arribada del migcampista del Betis Dani Ceballos (Utrera, 1996), que després de ser nomenat millor futbolista del passat europeu sub-21, signa amb el club de Chamartín per les sis pròximes temporades, seguint la línia del club en els últims mesos, incorporant alguns dels millors projectes de futur del futbol espanyol (Asensio, Vallejo, Theo Hernández...).

Ceballos, que està de vacances per haver format part de la selecció espanyola que va disputar l’europeu sub-21 de Polònia, fa vacances i no serà fins dijous vinent que serà presentat en societat al Santiago Bernabéu i compareixerà davant dels mitjans de comunicació per explicar la seva decisió d’enrolar-se en el projecte blanc abans que en el del Barça, que també hi havia mostrat interès.

En el lloc de James

Tot i la superpoblació que hi ha en el Real Madrid i que la temporada passada James Rodríguez pràcticament no va tenir continuïtat en l’equip, una de les condicions que havia posat Ceballos a la seva arribada a Madrid era formar part de la dinàmica del primer equip des del primer moment, sense ser cedit, per la qual cosa l’andalús omplirà el buit que ha deixat el migcampista colombià en una recerca difícil per acumular minuts.

Viatjarà divendres cap a la gira

Amb permís del club per incorporar-se més tard, Dani Ceballos no viatjarà als Estats Units fins divendres vinent, una vegada sigui presentat, i s’integrarà a la disciplina de l’equip amb el temps just abans del primer partit de pretemporada dels blancs, que s’enfrontaran al Manchester United el 23 de juliol a Califòrnia. Tot seguit, el 27, es veuran les cares amb el City de Pep Guardiola a Los Angeles, abans del primer clàssic de l’estiu, que tindrà lloc el dia 30 a Miami.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)