1a divisió

La Guàrdia civil deté Ángel Maria Villar

Futbol.En l’operatiu per presumpta corrupció també ha estat detingut el seu fill Gorka i estaria previst l’arrest de més membres de la federació

La Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil desenvolupa un operatiu per corrupció en la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i a primera hora d’aquest dimarts havien estat detinguts el president de la Federació, Ángel María Villar, així com el seu fill Gorka Villar i de Juan Padrón, vicepresident econòmic de la entitat, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació. La investigació es coordina amb el titular del Jutjat Central d’Instrucció número 1 de l’Audiència Nacional, Santiago Pedraz i inclou escorcolls. Segons les mateixes fonts, està previst també l’arrest de més membres de la cúpula de la federació, entre ells el vicepresident econòmic. Els delictes pels que han estat detinguts són administració deslleial, apropiació indeguda, corrupció entre particulars i falsedat documental, tot això relacionat amb l’organització de partits internacionals. Els escorcolls s’han fet a la seu de la RFEF i també a la federació de Tenerife de futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)