Internacional

Espanya, davant l’exigència de començar guanyant

Eurocopa femenina. El combinat de Jorge Vilda s’estrena en el torneig contra Portugal

Amb una certa dosi d’il·lusió però també de prudència, la selecció espanyola –inclou la presència de vuit futbolistes catalanes– afronta avui (18 h) la seva estrena en el campionat europeu que es disputa a Holanda. Més madur i preparat que en anteriors cites, el combinat que dirigeix Jorge Vilda vol ratificar el pas endavant exhibit aquest 2017 estrenant-se amb un triomf contra Portugal, rival al qual ja va superar en dues ocasions en la fase de classificació. “L’Eurocopa és una altra cosa. Cada partit compta i elles hauran preparat el seu partit, com nosaltres. Serà un duel diferent dels precedents, haurem d’estar molt atentes”, alertava la jugadora del Barça Marta Torrejón.

Un discurs que manté el seu seleccionador, que tot i la brillant fase prèvia signada –va classificar-se com a líder invicte– no es refia de les lusitanes. “Any a any, Portugal se supera. Té moltíssim mèrit el que aconsegueixen en totes les categories tenint en compte el reduït número de llicències que tenen”, va dir el preparador madrileny.

França, pels pèls

El combinat francès, un dels grans candidats al títol, va suar de valent per desfer-se per la mínima d’Islàndia. Le Sommer, fruit d’una pena màxima inexistent, va donar el triomf a França a quatre minuts del final. En el duel de debutants, Àustria també va imposar-se per la mínima, en aquest cas sobre Suïssa, gràcies a una solitària diana de Nina Burger.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)