Més futbol

La vida continua sense Villar

Futbol. La FEF anuncia el sorteig del calendari per demà tot i la detenció del seu president, que manté en una incògnita el futur de l’organisme

La Federació Espanyola de Futbol (FEF) intenta reprendre certa normalitat després de la detenció del seu president, Ángel María Villar, en el marc de l’operació Soule. Després d’haver interromput la seva activitat habitual durant la jornada de dimarts a causa dels escorcolls de la Guàrdia Civil, els treballadors van anar recuperant la seva rutina durant la jornada d’ahir i l’organisme va anunciar, de mutu acord amb La Liga, que el sorteig del calendari de la lliga 2017/18, tant a primera com a segona divisió, inicialment previst per avui dijous, tindrà lloc demà (12.30 h) a la Ciudad del Fútbol de las Rozas.

Malgrat que s’havia especulat amb la possibilitat d’ajornar com a mínim fins a la setmana vinent el sorteig, la FEF ha decidit no allargar més l’espera i, per a l’acte en qüestió, podria ser el vicepresident del màxim organisme del futbol espanyol, l’expresident del Barça Joan Gaspart, qui exercís de president en funcions.

Villar declara avui

El president de la FEF va passar la nit a les dependències de la Guàrdia Urbana de Las Rozas juntament amb els altres detinguts: el seu fill Gorka, el vicepresident primer de la FEF i president de la federació territorial tinerfenya, Juan Padrón, i el secretari general de la mateixa, Ramón Hernández. Tots ells passaran avui a disposició de l’Audiència Nacional, on Villar ha de declarar per presumpta administració deslleial, falsedat documental, corrupció entre particulars i apropiació indeguda.

Amb diversos despatxos de la seu de la FEF precintats per la Guàrdia Civil i després d’haver estat present en l’escorcollament del seu domicili, Villar va rebre ahir la visita d’un advocat del despatx Rodríguez Ramos, que durà a terme la defensa, que va començar durant la jornada d’ahir.

“És el meu amic”

Vicente del Bosque, el penúltim entrenador nomenat per Villar i protagonista en l’era més victoriosa de la història de la selecció espanyola, va eludir referir-se a la detenció en si, però sí que va pronunciar-se afectivament al costat del president de la FEF: “És el meu amic, sempre m’ha tractat molt bé i l’únic que vull és el millor per al futbol espanyol, com ell, d’això no n’hi ha cap dubte.”

La Champions, tota a beIN

Mediapro i BeIN Sports van fer pública l’adjudicació dels drets, en exclusivitat, de la Champions League i l’Europa League a partir de la temporada 2018/19 i fins a la 2020/21, per la qual cosa desapareixerà el partit en obert que ha existit les últimes temporades i que a Catalunya oferia TV3 juntament amb Antena 3. Ahir també es va saber que la UEFA modificarà els horaris de la màxima competició europea, fixats actualment a les 20.45 h (excepte alguns partits disputats a països de l’est d’Europa) i ara les jornades de la fase de grups es dividiran en dues franges horàries (19 i 21 h), seguint una fórmula molt similar a la que s’aplica actualment a l’Europa League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)