1a divisió

Morata enfila cap a Londres

1a divisió. El Chelsea i el Real Madrid van arribar a un acord pel madrileny, que serà el jugador espanyol més car de la història

Álvaro Morata es va convertir ahir en el futbolista espanyol més car de la història, superant el traspàs de Fernando Torres, per qui el Chelsea va pagar 58,5 milions d’euros el 2011. Serà el mateix club de Stamford Bridge qui ara en desemborsarà 80 per completar el traspàs del madrileny, en un acord que van confirmar tots dos clubs ahir a la tarda i que resta pendent de la revisió mèdica, que tindrà lloc quan el davanter aterri a Londres procedent de la gira del Madrid als Estats Units.

D’aquesta manera, el Chelsea s’assegura l’arribada d’un davanter titular després de fracassar en la negociació per Romelu Lukaku, que ja ha signat pel Manchester United, i tenint en compte que previsiblement Diego Costa abandonarà Anglaterra camí de l’Atlético de Madrid.

Després d’haver tingut un rol secundari en l’equip de Zinedine Zidane en el seu any de retorn a Madrid, Morata torna a abandonar el club després de la seva estada a la Juve.

Guardiola vol Danilo

Després de trobar escapament per a James i per a Morata, l’últim a abandonar Madrid podria ser el lateral brasiler, per qui el Manchester City està interessat, segons va confirmar ahir el seu entrenador, Pep Guardiola. Danilo arribaria a Manchester dies després que el City hagi incorporat Kyle Walker, procedent del Tottenham.

Moviments a primera divisió

El Màlaga va signar ahir la incorporació de Juankar, que ja ha jugat aquesta temporada com a cedit per l’Sporting de Braga, i del turc Cenk Gönen, procedent del Galatasaray i que arriba per omplir el buit deixat per Kameni. En l’operació de Juankar, el club andalús envia definitivament Ricardo Horta a Braga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)