1a divisió

Villar, suspès per un any

Operació Soule. El CSD va anunciar que tant el president, amb 29 anys al capdavant de la FEF, com el seu vicepresident, Juan Padrón, han estat inhabilitats dels seus càrrecs

29 anys després, Ángel María Villar deixa de ser el president de la Federació Espanyola de Futbol (FEF). El Consell Superior d’Esports (CSD) va confirmar-ho ahir per boca del seu president, José Ramón Lete, després de la reunió mantinguda al vespre. Tant Villar com el seu vicepresident, Juan Padrón, han estat inhabilitats per un any dels seus càrrecs. “La comissió directiva ha acordat per unanimitat suspendre motivadament i de manera cautelar i provisional per un any els senyors Villar i Padrón; decisió que pot ser reconsiderada en virtut dels esdeveniments”, va dir Lete.

Villar està empresonat des del dia 20 en el marc de l’operació Soule, per la qual el jutge de l’Audiencia Nacional, Santiago Pedraz, l’acusa d’administració deslleial, apropiació indeguda, falsedat documental i corrupció entre particulars. Per aquesta mateixa operació també estan a la presó Gorka Villar, el seu fill, i Juan Padrón. Lete va explicar que el CSD instarà la FEF que rellevi el president utilitzant els mecanismes de l’article 34.7 dels seus estatuts, que preveu que en cas “d’absència, malaltia o qualsevol altra causa” el president sigui rellevat per algun dels vicepresidents, el tresorer o el membre de major antiguitat o edat de la junta directiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)