1a divisió

El Mònaco posa fre

Mercat. Després de la informació que situava Kylian Mbappé al Real Madrid per 180 milions d’euros, el vicepresident del club monegasc, Vadim Vasiliev, diu que no està a la venda

Kylian Mbappé ha estat la sensació del futbol europeu aquesta temporada passada i, un cop acabat el curs, i a punt de començar el nou, segueix acaparant els focus. El davanter de 18 anys és el gran objectiu del Real Madrid en aquest mercat d’estiu i, de fet, el diari Marca va indicar dimarts que hi ha un acord entre el club presidit per Florentino Pérez i el Mònaco de 180 milions d’euros perquè Mbappé vesteixi la samarreta blanca, una informació que el vicepresident del club monegasc va desmentir ahir. “He vist moltes coses a la premsa, però els asseguro que avui no hi ha acord ni amb el Real Madrid ni amb cap altre club, tot i que hem tingut ofertes molt importants”, va manifestar Vadim Vasiliev. El dirigent, a més, va anunciar que estan intentant ampliar el contracte del jove atacant. “Esperem aconseguir-ho”, va expressar Vasiliev, que va demanar “no pressionar gaire” el futbolista: “Hi ha molta pressió mediàtica. Els recordo que té 18 anys i no és fàcil gestionar-ho, encara que ell ho fa molt bé i se l’ha de felicitar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)