Internacional

La maledicció de Wembley

Premier League. El Tottenham acumula el joc i les ocasions, però sucumbeix contra un rocós i efectiu Chelsea en què va brillar Marcos Alonso, autor d’un doblet

Wembley s’ha convertit en una maledicció per al Tottenham. Forçat a disputar els seus partits al nord-oest de Londres en espera que finalitzin les obres del nou White Hart Lane, el conjunt de Pochettino continua sense encertar la tecla i ahir, tot i ser mereixedor d’un resultat millor, va encaixar la primera derrota del curs contra un Chelsea tocat per la fortuna. Els spurs van atacar i van generar infinitat d’ocasions al llarg del matx, mèrits que, no obstant això, van resultar insuficients per superar un rival rocós i letal en atac.

Una efectivitat personalitzada en la figura de Marcos Alonso, que es va coronar al temple del futbol anglès signant un doblet que va deixar sense resposta el Tottenham. En la primera i única rematada entre els tres pals dels blue en el primer temps, el lateral madrileny va executar un magistral llançament de falta que, després de superar la tanca, va entrar pel mateix escaire de la porteria defensada per Lloris. Amb el 0-1, el Chelsea va renunciar a l’atac contra un rival que, amb Alli i Eriksen desactivats a causa de la bona feina de la línia medul·lar formada per David Luiz, Kanté i el debutant Bakayoko, va viure de la inspiració de Harry Kane. El màxim golejador del campionat el curs anterior va canalitzar totes les accions ofensives del seu equip, que en el tram final va tenir fins a quatre ocasions clares, però la inspiració de Courtois i el pal van evitar que arribés l’empat.

Setge sense premi

Molt aculat i amb la majoria de jugadors al darrere de la pilota a excepció de Morata –un illot en el dia d’ahir–, el Chelsea resistia l’empenta local fins que, deu minuts abans del final, una innocent falta de Bakayoko al balcó de l’àrea va originar la falta que va acabar amb un autogol de Batshuayi. El Tottenham no es conformava amb l’empat i pensava en la remuntada, però va ser aleshores quan un nou regal, en aquest cas en forma de pèrdua de Wanyama, va permetre a Alonso recollir una passada en profunditat de Pedro per fer emmudir Wembley amb un xut creuat en què Lloris no va estar gaire encertat.

LA DADA

1
victòria
, 1 empat i 8 derrotes en 10 partits és el pobre bagatge del Tottenham a l’estadi de Wembley.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)