Internacional

Al voltant de Cristiano

Grup H. Impulsat per dos gols de l’atacant portuguès que, sancionat a la lliga va tornar a la Champions League, el Real Madrid va fer valer la seva superioritat contra un feble APOEL. Lesió muscular de Kovacic

R. MaDRID 3 APOEL 0

REAL MADRID:Navas, Carvajal, Sergio Ramos, Nacho, Marcelo, Casemiro, Kovacic (Kovacic, 25’), Modric, Isco (Ceballos, 72’), Bale (Borja Mayoral, 82’) i Cristiano Ronaldo.APOEL:Waterman, Vouros, Rueda, Carlao, Roberto Lago, Morais, Vinicius, Ebecilio (Zahid, 73’), Sallai (Farías, 60’), Aloneftis i De Camargo (Poté, 83’).GOLS:1-0 (12’) Cristiano Ronaldo. 2-0 (51’) Cristiano Ronaldo, de penal. 3-0 (61’) Sergio Ramos.ÀRBITRE:Benoit Bastien (francès). Grogues a Carvajal, Sallai, Ebecilio i Farías.

TOTTENHAM 3 DORTMUND 1

TOTTENHAM:Lloris, Alderweireld, Davnson Sanchez, Vertonghen, Aurier, Dier, Dembélé, Davies, Eriksen, Son (Sissoko, 83’) i Kane (Llorente, 87’).BORUSSIA DORTMUND:Burki, Piszczek, Sokratis, Toprak (Zagadou, 80’), Toljan, Sahin, Dahoud (Castro, 72’), Kagawa (Götze, 66’), Yarmolenko, Aubameyang i Pulisic.GOLS:1-0 (4’) Son. 1-1 (11’) Yarmolenko. 2-1 (15’) Kane. 3-1 (60’) Kane.ÀRBITRE:Gianluca Rocchi (italià). Grogues a Dier, Toljan i Castro. Va expulsar Vertonghen per doble amonestació (92’).

El Real Madrid va arribar a l’estrena de la Champions League immers en dubtes al voltant de la contundència rematadora. L’equip blanc havia trobat a faltar contra el València i contra el Llevant –dos partits que van acabar en empat tot i les ocasions generades– un futbolista determinant dins de l’àrea, un jugador que convertís en gol el volum de futbol generat, i en aquest context va tornar Cristiano Ronaldo. L’atacant portuguès, amb una sanció de cinc partits a la lliga i reclamat per gran part de l’entorn, va trobar, amb el fluix APOEL com a rival al Santiago Bernabéu, un escenari ideal pel seu retorn. I ho va aprofitar: el portuguès, a la punta de llança, va ser el 9 que el seu equip necessitava i amb dues dianes va encarrilar un partit que va acabar amb golejada (3-0), malgrat que el conjunt dirigit per Zinedine Zidane tampoc va fer una actuació enlluernadora.

Poques dificultats hi va posar el conjunt xipriota, que es va veure perdent aviat quan Cristiano va finalitzar dins l’àrea i al primer toc una centrada de Gareth Bale. Abans del descans, tret de diverses rematades de Cristiano Ronaldo defectuoses, el més destacat va ser la lesió muscular de Kovacic, a qui Zidane perdrà per als pròxims partits.

No va canviar el guió en el segon acte. Ronaldo va continuar intentant caçar tot el que circulava per l’àrea, i després d’estavellar una pilota al travesser, va firmar el doblet marcant mitjançant un penal inexistent per mans de Roberto Lago, que havia tocat la pilota amb l’espatlla. Sergio Ramos, amb una xilena en què va tocar la pilota de resquitllada i va entrar plorant, va sentenciar un duel fàcil per al Madrid i que va fer reforçar Cristiano Ronaldo.

Kane llança el Tottenham

El Tottenham va encetar el seu camí derrotant el Dortmund amb un doblet de Kane. Els de Mauricio Pochettino van avançar-se amb un gol de Son, va empatar Yarmolenko per als ‘borussers’ i després va emergir l’ariet anglès per resoldre. Fernando Llorente –a la imatge, amb Kane– va debutar amb el Tottenham.

Marcelo renova i és sancionat amb dos partits

Marcelo va ser notícia per partida doble abans del partit. En primer lloc, el club blanc va anunciar l’ampliació de contracte del lateral esquerre, de 29 anys, fins al 2022. A més, ahir, el comitè de competició va confirmar la sanció del brasiler; dos partits de lliga es perdrà Marcelo, després de la seva expulsió contra el Llevant. No jugarà contra la Real Sociedad, diumenge, ni contra el Betis, el dimecres vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)