Internacional

Golejada i lideratge

Premier League. El City de Guardiola empetiteix el Watford a Vicarage Road amb un sòlid triomf guiat per la capacitat resolutiva d’Agüero, autor d’un ‘hat-trick’

El City ha agafat velocitat de creuer. A la maneta infligida al Liverpool en la jornada anterior i la golejada contra el Feyenoord en l’estrena europea, el conjunt de Guardiola va afegir ahir el Watford com una nova víctima de la voracitat golejadora –15-0 de parcial en aquests darrers tres duels– d’un equip a hores d’ara imparable. Així, els citizens van confirmar el seu bon inici de curs amb una actuació de nou molt convincent a Vicarage Road contra un Watford que arribava a la cita com una de les revelacions del campionat. Recuperada la defensa de quatre i amb l’única novetat de l’entrada de Sterling, el City va dominar el duel de principi a fi i no va deixar opció a un Watford desarborat que va acabar traient la bandera blanca en els primers 45 minuts. Exhibint una excel·lent pressió sense pilota i una bona circulació amb ella, la sensació de perill que imposava el City a l’àrea rival era constant davant la fragilitat d’una defensa incapaç de contenir les envestides dels citizens. Liderats per un Agüero que ha iniciat la temporada de forma pletòrica després d’un estiu en què els rumors sobre la seva sortida van estar a l’ordre del dia, el City va resoldre el compromís en deu minuts d’inspiració. L’argentí, que amb el hat-trick assolit ahir es troba a tres dianes de convertir-se en el màxim realitzador de la història del club, va caçar una falta lateral servida per De Bruyne per signar el 0-1 amb una rematada de cap. Poc després, una combinació entre Gabriel Jesús i Silva va permetre a Agüero marcar a porteria buida, i poc abans del descans, i amb l’argentí de nou com a protagonista, Gabriel Jesús resoldria el compromís superant Gomes amb un xut creuat. Otamendi, Agüero i Sterling, de penal, van completar la golejada d’un City que ja és líder.

LA FRASE

Això és només el principi; la temporada passada vam començar de manera similar
Pep Guardiola
entrenador del city

El Liverpool s’enquista

En el retorn de Coutinho a l’onze, els de Klopp no van passar de l’empat (1-1) contra el Burnley a Anfield. Els reds, que amb prou feines van ser capaços d’igualar el 0-1 gràcies a un gol de Salah, van acabar desesperats amb la gran actuació del porter rival.