Internacional

El càsting més exigent

Serie A. Kalinic s’estrena amb un doblet com a titular amb el Milan en la lliga i encareix encara més un lloc en l’atac, al qual també aspiren André Silva i Cutrone

Vincenzo Montella sembla abocat a gestionar l’abundància. Golejador de raça en la seva època de jugador, coneixedor de la psicologia del 9 com pocs, el tècnic del Milan haurà de canalitzar els impulsos de tres davanters que s’han menjat la pilota cada vegada que han trepitjat àrea en les seves primeres aparicions vestits de roig-i-negre.

L’últim a entrar en la roda va ser Nicola Kalinic, que ahir, en la seva primera titularitat amb el club rossonero en lliga, va anotar un doblet que reconcilia els llombards amb el torneig i sobretot encareix un lloc en l’avantguarda amb André Silva –autor d’un hat-trick entre setmana a Viena en el debut en l’Europa League– i Patrick Cutrone, el jove que ha seduït Montella fins al punt de veure-s’hi reflectit. “Em recorda a mi”, ha reconegut el tècnic sobre el punta nascut a Como l’any 1998, que en les seves primeres tres titularitats com a rossonero ha marcat dos gols.

Però ahir era el torn de Kalinic, arribat aquest estiu de la Fiore. I el croat, de perfil diferent, força més maldestre tècnicament que els seus competidors però amb l’instint dels davanters de tota la vida, va exhibir la seva intuïció dins l’àrea per escurar dues pilotes i fer un doblet que permet recuperar el bon rumb a un Milan que va jugar novament amb tres centrals –ahir amb Musacchio, Bonucci i Romagnoli, previsiblement l’opció més titular– i que va poder dedicar el triomf a Andrea Conti, lesionat de llarga durada.

Dybala ofega les penes a Sassuolo

Després d’acumular critiques amb la selecció argentina i en l’estrena de la Juve a la Champions, l’ariet va recuperar la seva versió més infal·lible amb la vecchia signora en la Serie A i, amb un hat-trick a l’Emília-Romanya, contra un Sassuolo que no ha encetat bé el campionat. Amb els d’ahir, l’argentí ha marcat vuit gols en quatre partits de lliga per al vigent campió d’Itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)