1a divisió

Noms que es reivindiquen

1a divisió. El gairebé inèdit Borja Mayoral i el criticat Gareth Bale marquen en el triomf del Real Madrid al feu de la Real Sociedad i els blancs tornen a guanyar després de dues jornades ensopegant

R. SOCIEDAD 1 R. MADRID 3

REAL SOCIEDAD:Rulli, Odriozola, Elustondo, Diego Llorente, Kevin Rodrigues, Zurutuza, Illarramendi, Xabi Prieto (Juanmi, 69’), Januzaj (Agirretxe, 77’), Canales (Vela, 57’) i Willian José.REAL MADRID:Navas, Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Theo Hernández (Nacho, 93’), Casemiro, Modric, Ceballos (Marco Asensio, 86’), Asensio, Isco i Mayoral (Lucas Vázquez, 75’).GOLS:0-1 (19’) Mayoral. 1-1 (28’) Kevin Rodrigues. 1-2 (36’) Kevin Rodrigues (p. p). 1-3 (61’) Bale.ÀRBITRE:Iglesias Villanueva (col·legi gallec). Grogues a Llorente, Illarramendi, Januzaj, Casemiro i Marco Asensio.

La visita del Real Madrid a Anoeta s’havia convertit en un partit transcendental per als blancs, després dels dos empats consecutius contra el València i el Llevant, i el conjunt dirigit per Zinedine Zidane la va solucionar amb solvència (1-3) per continuar a quatre punts del Barça, el líder. A més, dos homes van sortir reforçats del feu de la Real Sociedad, Borja Mayoral i Gareth Bale. El davanter de 20 anys, que només havia disputat 6 minuts en la lliga i tenia un paper residual, va ser titular i va obrir el camí del triomf madridista amb un gol per, després, generar el segon; l’atacant gal·lès, molt criticat pel seu rendiment en el que va de temporada, va sentenciar amb el tercer.

Tot i la determinació d’aquests dos futbolistes, l’equip de Zidane va cimentar la victòria en el primer temps i a través dels seus migcampistes. El Madrid va prendre la pilota a la Real, un conjunt que basa el seu futbol en el fet de tenir-la i jugar a partir de la possessió, i mitjançant Isco, Modric i també Asensio va debilitar el seu rival. El domini blanc el va fer realitat en el marcador Mayoral, caçant a dins de l’àrea una pilota que Ramos estava aguantant d’esquenes a la porteria. A l’equip d’Eusebio li va costar de crear ocasions i d’arribar, però en una escapada de Odriozola va establir l’empat. El jove lateral dret va arribar a la línia de fons i la seva centrada al segon pal va rematar-la l’altre lateral, l’esquerre, Kevin Rodrigues, que va sorprendre un desafinat Navas. Poc després, tots dos protagonistes van calcar la jugada, aquesta vegada, però, Rodrigues va rematar al travesser, i en el contraatac els blancs van fer l’1 a 2. Va ser una jugada desafortunada per als txuri-urdin i per al mateix Rodrigues, ja que venia de topar-se amb la fusta i, intentant refusar la centrada de Mayoral, va acabar marcant en pròpia porteria.

Després del descans la Real va millorar. El conjunt local va adquirir el control de la pilota i va tenir molta més presència en el camp rival, però això també va permetre que el Madrid tingués més espais. I així és com van acabar de lligar els punts els madridistes: Isco va fer una passada llarga per Bale, que va guanyar la cursa al seu defensor i va xutar la pilota sobre la sortida de Rulli. El conjunt guipuscoà va intentar tornar-se a ficar en el matx, sense èxit, i va perdre els seus primers punts en aquesta lliga.

LA FRASE

Borja és un bon jugador, jove, i sé que pot estar a la plantilla i tenir un paper important
Zinedine Zidane
TÈCNIC DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)