Internacional

Lukaku marca el rumb

Premier League. Una diana del belga permet al United sumar un sofert triomf al feu del Southampton i signar el millor inici del club en la història amb l’actual format

El United sembla haver canviat definitivament la seva sort. Sense l’habitual solidesa i autoritat exhibides en les primeres cinc jornades, el conjunt de Mourinho va sortir victoriós del St. Mary’s Stadium en un partit que el curs anterior no hauria tingut el mateix signe. Va ser, de llarg, la versió més pragmàtica dels red devils, que en van fer prou amb un solitari gol de l’omnipresent Lukaku per sumar tres punts més i mantenir així el frec a frec amb el City al capdavant de la classificació. Setze punts de 18 disputats que, a més, permeten al United signar el seu millor inici de la història de l’era Premier.

Amb el 4-2-3-1 i Fellaini completant el doble pivot amb Matic en detriment un cop més d’Ander Herrera, el United va cedir la iniciativa al rival en uns primers minuts de ritme i alternances a les dues àrees. Aferrats a les ràpides transicions de Rashford i Mkhitaryan i al joc en llarg buscant Lukaku, el 0-1 arribaria des de la banda als vint minuts de partit. Ashley Young, novetat a l’onze de Mourinho, va enviar una centrada tancada al cor de l’àrea que Lukaku, després d’un primer rebuig de Forster, va poder marcar sense oposició, i ja iguala amb Louis Saha el millor inici golejador d’un jugador del United, amb sis dianes en les primeres sis jornades. Poc exigit fins aleshores, el Southampton va fer un pas endavant en la segona meitat guiat pel duet Romeu-Lemina. Els saints, punyents en la pressió, van empetitir el United però van ser incapaços de transformar cap de les set ocasions de què van disposar.

Primer ‘hat-trick’ de Morata

En el primer partit del Chelsea ja sense Diego Costa en la plantilla, l’exdavanter del Real Madrid va erigir-se en el gran protagonista de la jornada guiant l’incontestable triomf (0-4) del conjunt blue al feu de l’Stoke City amb el seu primer triplet de gols a Anglaterra. Morata, indiscutible sota la direcció d’Antonio Conte, encapçala així la taula de màxims golejadors de la competició, juntament amb Lukaku i Agüero, tots ells amb sis dianes en sis jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)