Internacional

Jupp Heynckes torna a la feina

Bundesliga. El tècnic alemany agafa les regnes del Bayern quatre anys i mig després d’aixecar el triplet amb el conjunt bavarès

Jupp Heynckes torna exercir d’entrenador. El preparador de 72 anys va ser presentat ahir amb el Bayern i tot seguit va dirigir la primera sessió en el seu retorn, quatre anys i mig després d’aixecar el triplet el 2013, l’últim que ha guanyat l’entitat muniquesa. El tècnic alemany aterra a Baviera, com a relleu de Carlo Ancelotti, amb l’objectiu de redirigir la marxa de l’equip, ara mateix cinc punts per sota del líder en la Bundesliga, el Borussia Dortmund. “Sé el que he de fer perquè l’equip torni al camí de l’èxit, tot i que la situació actual és difícil”, va assegurar ahir Heynckes en presència de Uli Hoeness, Karl-Heinz Rummenigge i Hasan Salihamidzic, la plana major del Bayern. “La meva tasca és tornar a formar un equip, el més important és que els jugadors tornin a confiar en les seves aptituds”, va explicar. “Müller està jugant per sota de les seves possibilitats, Boateng ha tingut problemes amb les lesions i tampoc està al millor nivell i el mateix passa amb Alaba”, va afegir l’entrenador.

Heynckes que orientarà l’equip fins a final de temporada, farà en principi de pont abans de l’arribada de Julian Nagelsmann, que acaba contracte a final de temporada amb el Hoffenheim i tot fa indicar que s’enrolarà a la banqueta del conjunt bavarès. “No era el meu somni tornar a la banqueta, ho hauria pogut fer en els dos primers anys després de la meva retirada, vaig tenir força ofertes. No he trobat a faltar res, però crec que en la teva vida no has d’oblidar aquells que et van ajudar en la teva carrera. No es tracta de mi, es tracta del Bayern”, va manifestar el veterà preparador alemany. El retorn de Heynckes a l’Allianz Arena es produirà dissabte en la visita del Friburg.

LES FRASES

La meva tasca és tornar a formar un equip, el més important és que els jugadors tornin a confiar en les seves aptituds
Sé el que he de fer perquè l’equip torni al camí de l’èxit, tot i que la situació actual és difícil
Jupp Heynckes
TÈCNIC DEL BAYERN
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)