Internacional

Exhibició de múscul

Premier League. El Manchester City apallissa l’Stoke (7-2) i es posa líder en solitari aprofitant l’empat del Manchester United al feu del Liverpool

El Manchester City continua intractable. El conjunt dirigit per Pep Guardiola, que només ha cedit un empat en vuit partits, va tornar a fer una exhibició de múscul ahir a l’Etihad apallissant (7-2) l’Stoke City i, amb l’empat del Manchester United al feu del Liverpool (0-0), es va posar líder en solitari. L’actuació dels citizens va ser, tal com mostra el marcador, demolidora. Van signar un partit rodó, en què van dominar la pilota –van tenir el 79% de la possessió– i van generar moltíssimes arribades –van rematar 20 cops–. “A vegades juguem bé 30 o 45 minuts, però avui [per ahir] ha estat la primera vegada des que soc aquí que hem jugat bé durant molta estona, la major part del temps”, va dir Pep Guardiola al final del matx, satisfet amb els seus.

I és que el City ja guanyava 3-0 abans d’arribar al minut 30. Tres gols similars, en què el davanter només va haver de rematar una passada de la mort: Gabriel Jesús, Sterling i David Silva en van ser els autors, amb un denominador comú, Kevin de Bruyne, que va fer un partidàs, en l’origen. L’Stoke s’hi va acostar amb dues dianes, però els citizens van continuar a la seva i, amb gols de Gabriel Jesús, Sané –assistits tots dos per l’omnipresent De Bruyne–, Fernandinho i Bernardo Silva, van completar l’escandalosa golejada. “Estem molt contents per la victòria i per com hem jugat”, va cloure Guardiola.

LA DADA

79%
de la possessió
va tenir el Manchester City, que va generar molt volum de joc i va signar fins a 20 xuts (11 dels quals, a porteria).

LA FRASE

Ha estat la primera vegada des que soc aquí que hem jugat bé molta estona, la major part del temps
Pep Guardiola
TÈCNIC DEL MAN. CITY

Desfeta del Chelsea

El campió és lluny del títol, amb només vuit jornades disputades. El conjunt dirigit per Antonio Conte –sense els lesionats Morata i Kanté– va perdre (2-1) contra el Crystal Palace, un equip que encara no havia puntuat, i queda a nou punts del City.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)