Internacional

Keylor s’entrena i està a punt per al Tottenham

Futbol. El costa-riqueny, que no va poder jugar a Getafe per una sobrecàrrega, no hauria de tenir problemes per reaparèixer demà

Keylor Navas es troba en la fase final de la seva recuperació i podria reaparèixer demà al Bernabéu contra el Tottenham després d’haver-se reincorporat ahir a la normalitat en l’entrenament a Valdebebas. El costa-riqueny, amb una sobrecàrrega a l’adductor –del partit de la seva selecció contra Hondures– que li va impedir jugar tant el partit contra el Panamà, sense història, i dissabte contra el Getafe, hauria d’estar al cent per cent i aportar seguretat a la porteria, en què Zidane tampoc pot comptar amb el seu fill Luca, fet que manté Javier Bélman i Moha, porters del Castella i del juvenil, entrenant-se amb el primer equip.

Pendents de Gareth Bale

Zidane va dir en la prèvia del partit del Getafe que el gal·lès estava progressant força dels seus problemes físics i que podria reaparèixer pròximament, però ahir tampoc va poder integrar-se al grup i es va quedar al gimnàs juntament amb Mateo Kovacic i Dani Carvajal, que segueix el seu procés de recuperació de la infecció a la membrana del cor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)