1a divisió

Francis s’estrena a zero

1a divisió. El nigerià, amb 18 anys i 352 dies, es converteix en el porter més jove de la història de la lliga conservant la porteria verge a Eibar

eibar 0 deportivo 0

EIBAR:Dmitrovic, Oliveira, Ramis (Ramis, 72’), Arbilla, Ander Capa, Escalante, Dani García, Joan Jordán, Juncà (José Ángel, 72’), Kike (Charles, 85’) i Sergi Enrich.DEPORTIVO:Francis Uzoho, Juanfran, Albentosa, Sidnei, Luisinho, Guilherme, Borges, Emre Çolak (Lucas Pérez, 87’), Valverde (Borja Valle, 75’), Fede Cartabia (Bakkali, 83’) i AndoneGOLS:cap.ÀRBITRE:Jaime Latre (col·legi aragonès). Grogues a Arbilla, Dani García, Celso Borges i Çolak.

màlaga 0 leganés 2

MÀLAGA:Roberto, Rosales, Luis Hernández, Baysse (Cecchini, 84’), Juankar, Recio, Rolón, Mula (Ontiveros, 71’), Juanpi Añor (Jony, 56’), Rolán i Peñaranda.LEGANÉS:Cuéllar, Zaldúa, Dos Santos, Siovas, Raúl García, Rubén Pérez, Gabriel, Eraso, El Zhar (Brasanac, 70’), Szymanowski i Amrabat (Beauvue, 63’).GOLS:0-1 (56’) Gabriel. 0-2 (78’) Szymanowski.ÀRBITRE:González González (Castella Lleó). Targetes grogues a Baysse, Rosales, Siovas, Zaldúa i Rubén Pérez. Expulsat per doble groga Recio (81’).

betis 3 valència 6

BETIS:Adnán, Barragán, Mandi, Feddal, Durmisi, Guardado, Narváez (Tello, 68’), Fabián Ruíz (Camarasa, 67’), Joaquín, Sergio León (Campbell, 77’) i Sanabria.VALÈNCIA:Neto, Nacho Vidal, Garay, Murillo (Gabriel, 78’), José Gayá, Parejo, Kondogbia, Carlos Soler (Pereira, 75’), Guedes, Rodrigo (Mina, 69’) i Zaza.GOLS:0-1 (35’) Kondogbia. 0-2 (45’) Guedes. 0-3 (64’) Rodrigo. 0-4 (74’) Mina. 1-4 (79’) Campbell. 2-4 (80’) Sanabria. 3-4 (84’) Tello. 3-5 (88’) Zaza. 3-6 (93’) Pereira.ÀRBITRE:Sánchez Martínez ( murcià). Grogues a Feddal, Garay, Murillo, Vidal i Pereira.

Va deixar dos internacionals mirant-s’ho des de la banda: el romanès Costel Pantilimon a la banqueta i el polonès Przemyslaw Tyton a la grada. Però a Francis Uzoho (Nigèria, 1998) no el va superar ni l’ambient ni la necessitat d’un Deportivo que comença a treure el cap del pou. L’africà es va convertir en el porter estranger més jove de la història de la lliga, encara amb 18 anys –en farà 19 a final de mes– i va resoldre totes les arribades de l’Eibar per rescatar un punt d’Ipurua. Amb Jaques Songo’o encara molt present en la memòria col·lectiva, el jove porter del Dépor ha generat un impacte imminent a la Corunya per la seva joventut, pel seu rendiment en l’estrena i perquè Pepe Mel no amaga tot el que transmet. “A mi m’és igual si té 18 anys o 40; ens fixem en el que pot donar. Pràcticament no parla castellà però ens ha donat molta tranquil·litat. Transmet confiança i tot el que fa ho fa bé”, va argumentar el tècnic madrileny sobre Francis, porter d’1,95 metres, forjat a l’Acadèmia Aspire i que l’any 2013 es va proclamar campió del món sub-17 als Emirats Àrabs, en una generació en què destacaven Isaac Success i Kelechi Iheanacho. “És un gran patrimoni de futur per al Dépor, però ell ha de seguir amb la mateixa humilitat i lluitant per guanyar-se un lloc”, va rematar Pepe Mel.

Míchel, a la corda fluixa

Malgrat que el nou director esportiu del Màlaga, Mario Husillos, va proclamar fa uns dies que no seria acomiadat encara que perdés contra el Leganés, els resultats empenyen el tècnic madrileny al precipici després de deixar escapar un nou partit a La Rosaleda, aquesta vegada víctima dels gols de Gabriel Pires i de Szymanowski. “La sensació és molt dolenta, però no m’atreviria a dir que l’equip està a segona. Els futbolistes estan desil·lusionats però el que ha de donar una cara diferent soc jo; no em puc permetre enfonsar-me”, va manifestar Míchel, que viu a la corda fluixa des que va començar la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)