Internacional

Una classe de finalització

Serie A. Amb un ‘hat-trick’, Mauro Icardi s’exhibeix i lidera el triomf de l’Inter en el derbi contra el Milan. L’ariet ha fet nou gols en vuit jornades

Cada partit de Mauro Icardi és una exhibició de finalització davant de porteria. El futbolista de l’Inter és un ariet pur, i ahir, en un partit d’alta volada com és el derbi contra el Milan, va tornar-ho a posar de manifest, marcant un hat-trick que va donar la victòria (3-2) al seu equip, tot ensenyant el seu repertori rematador, amb dos golassos al primer toc i un altre de penal, en el 90’, que va ser el decisiu.

L’Inter, doncs, ben renovat i dirigit ara per Luciano Spalletti, confirma el bon inici de campionat i és a dos punts del lideratge que ocupa un Nàpols que ha guanyat tots els duels disputats. Al Giuseppe Meazza contra un rival ciutadà que també s’ha rentat la cara aquest estiu, els neroazzurri van començar amb autoritat i van dominar el primer temps. Candreva va xutar al travesser, Miranda va fer un cop de cap a fora, però no va ser fins que va emergir el capità Icardi que els locals van marcar. El davanter argentí va rematar amb l’interior del peu dret, amb molta qualitat, una gran centrada lateral de Candreva per posar en avantatge els seus.

L’última paraula

Vincenzo Montella va canviar el guió del partit després del descans fent endarrerir la posició de Suso, que aleshores va començar a entrar en joc i el Milan, a jugar a camp rival i a arribar. Després de diverses ocasions a la porteria de Handanovic, entre elles un xut al pal d’André Silva, el mateix Suso va empatar d’un xut de fora de l’àrea.

Amb l’1-1 el partit va trencar-se, i en el cara o creu va guanyar Icardi. El 9 va tornar a avançar els seus culminant un contraatac, en què Perisic li va posar una centrada al cor de l’àrea que va finalitzar amb l’empenya, de volea. No va ser definitiu, ja que en plena voràgine d’anada i tornada Bonaventura va igualar el marcador de nou, però Icardi no havia dit encara l’última paraula i transformant un penal en l’últim minut, va fer esclatar la parròquia neroazzurra i va certificar el triomf dels seus. L’ariet ha fet nou gols en vuit jornades, un dels millors finalitzadors del planeta.

El Sampdoria va fort

Tot i haver venut alguns dels seus millors actius el passat estiu, sobretot Milan Skriniar i Patrick Schick, el conjunt genovès continua engreixant el seu projecte i ha començat amb bon peu la temporada, ahir remuntant el partit contra un dels grans agitadors del campionat, l’Atalanta, que va avançar-se gràcies a una diana de Brian Cristante. Duvan Zapata, que viu un bon moment davant de porta i va ser titular amb la selecció colombiana, Caprari i l’interessant Karol Linetty, van aconseguir capgirar el partit i la Samp treu el cap en posicions europees.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)