1a divisió

Marcelo, també en problemes

Hisenda. La fiscalia es querella contra Marcelo per, presumptament, defraudar 491.000 euros. D’altra banda, Cristiano Ronaldo s’hauria negat a pactar amb el fisc, segons va indicar ‘El Mundo’

Un altre futbolista del Real Madrid està implicat en problemes fiscals: Marcelo Viera da Silva. La fiscalia provincial de Madrid va presentar una querella davant del jutjat d’instrucció d’Alcobendas contra el lateral del conjunt blanc per, presumptament, defraudar a l’hisenda pública 490.917,70 euros en l’impost sobre l’impost de la renda de persones físiques (IRPF) de l’exercici 2013. El ministeri públic acusa el jugador brasiler de crear una estructura societària per ocultar les rendes percebudes per l’explotació dels seus drets d’imatge i, segons desgrana en la nota la fiscalia, per a l’exercici del 2013 la declaració del jugador va sortir a tornar 10.258 euros.

El cas de CR7

Cristiano Ronaldo, investigat per presumpte frau fiscal de 14,7 milions d’euros, hauria refusat pactar per liquidar els quatre delictes fiscals que li atribueix l’Agència Tributària, segons va explicar ahir El Mundo. La nova defensa del futbolista portuguès, tal com va indicar el rotatiu estatal, considera que l’acusació està formulada “sense fonament”, és “inconsistent”, està assentada “en la utilització arbitrària de criteris contraris en dret tributari” i “és fàcilment desmuntable per un observador objectiu”. Sense pacte, l’entrada a presó segueix sent una opció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)