1a divisió

Atlético i València, triomfs amb cares diferents

1a divisió. Els ‘colchoneros’ guanyen amb un gol de Thomas en l’últim minut i els valencians golegen, ja encadenen set triomfs i continuen segons

VALÈNCIA 3 LEGAnÉS 0

VALÈNCIA:Neto, Montoya, Garay, Murillo, Gayá, Carlos Soler (Andreas Pereira, 64’), Parejo, Kondogbia, Guedes, Rodrigo Moreno (Lato, 85’) i Zaza (Santi Mina, 78’).LEGANÉS:Cuéllar, Zaldúa (Tito, 76’), Ezequiel Muñoz, Siovas, Diego Rico, Darko, Erik Morán (Gumbau, 60’), Gabriel, Eraso (El Zhar, 69’), Beauvue i Szyamanowski.GOLS:1-0 (13’) Parejo. 2-0 (70’) Rodrigo Moreno. 3-0 (82’) Santi Mina, de penal.ÀRBITRE:De Burgos Bengoechea (col·legi basc). Va ensenyar targeta groga a Parejo, Ezequiel Muñoz i Beavue.

DEPORTIVO 0 ATLÉTICO 1

DEPORTIVO:Pantilimon, Juanfran, Fabian Schär, Sidnei, Luisinho (Fernando Navarro, 82’), Guilherme, Fede Cartabia, Celso Borges (Mosquera, 75’), Fede Valverde, Bakkali (Andone, min.75) i Lucas Pérez.ATLÉTICO:Oblak, Juanfran, Godín, Savic, Lucas Hernández, Augusto Fernández (Gameiro, 60’), Thomas, Gabi, Saúl, Correa (Gaitán, 46’) i Griezmann (Giménez, 80’).GOLS:0-1 (91’) Thomas.ÀRBITRE:Álvarez Izquierdo (col·legi català) Va ensenyar targeta groga a Griezmann, Savic, Juanfran, Luisinho, Andone i Sidnei.

L’Atlético i el València continuen seguint les passes del Barça. El conjunt dirigit per Diego Pablo Simeone, que ve de pràcticament dir adéu a la Champions League i està passant un mal moment de joc, es va tornar a encallar contra el Dépor a Riazor, on va protagonitzar de nou un partit força gris i va ser Thomas qui el va rescatar d’un altre empat. En el minut 91, el migcampista ghanès va marcar en una falta a la frontal de l’àrea que Gabi li va tocar en curt per donar el triomf (0-1) als colchoneros.

D’altra banda, el València, va guanyar amb autoritat (3-0) i es manté en el núvol com a segon classificat. A l’equip entrenat per Marcelino només li va caldre seguir la inèrcia per golejar el Leganés amb dianes de Parejo, Rodrigo i Santi Mina, i ja encadena set victòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)