Internacional

Òscar Garcia plega

Ligue 1. El tècnic català marxa del Saint-Étienne, equip al qual es va enrolar l’estiu passat i que ocupa la sisena posició en la classificació de la lliga francesa, per discrepàncies amb la directiva

L’aventura d’Òscar Garcia al Saint-Étienne ha arribat al punt final. El tècnic català ha decidit deixar el càrrec, al qual havia accedit a l’estiu, per discrepàncies amb la cúpula del club. L’entitat francesa va confirmar ahir l’adeu del preparador català i va aclarir que l’acord no inclou la indemnització per acomiadament i que Òscar no ha volgut que se li pagués més enllà del seu últim dia treballat. Els seus ajudants –Rubén Martínez, Enrique Sanz i Antonio Puche– marxen amb ell, i Julien Sablé, director del centre de formació i exfutbolista de l’equip, es farà càrrec del conjunt.

L’adeu del preparador sabadellenc arriba després de la dolorosa derrota 0-5 en el derbi contra l’Olympique de Lió i en un moment en què l’equip acumulava només una victòria en els últims set enfrontaments disputats. Tot i això, tenia el Saint-Étienne sisè en la classificació en la lliga i comptava amb la confiança del club. Òscar ja havia dirigit el Maccabi Tel-Aviv d’Israel, el Brighton i el Watford anglesos i el Red Bull Salzburg austríac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)