Internacional

Icardi marca la pauta

Serie A. L’Inter no desaprofita l’ensopegada de la Juve i se situa en segon lloc, liderat un cop més per l’ariet argentí, autor d’un doblet contra l’Atalanta

L’essència de l’actual Inter no s’entendria sense Mauro Icardi. L’ariet argentí, ànima i pulmó neroazzurro, és l’àncora que marca el termòmetre i l’estat d’ànim d’un equip que, aquest cop sí, pot haver trobat la tecla. En una nova classe magistral davant de porteria, Icardi –13 gols en tretze jornades– va resoldre el triomf de l’Inter amb un doblet contra l’Atalanta que li permet sobrepassar la Juve i situar-se segon lloc, a dos punts del Nàpols. Contra un rival amb la lliçó apresa del 7-1 encaixat la temporada passada, l’inici autoritari de l’Inter no va traduir-se en gols tot i dues clares accions del mateix Icardi. Amb Borja Valero aïllat i amb problemes per generar joc, els locals xocaven una vegada rere l’altra contra un Atalanta ordenat i amb superioritat numèrica al darrere. Fins que va emergir el factor Icardi. Enrabiat després de perdonar una tercera ocasió poc després de la represa, l’argentí va tornar a posar de manifest que actualment és un dels millors finalitzadors del planeta futbolístic amb dues dianes en menys de deu minuts. En els dos casos, exhibint una classe de finalització en el joc aeri a l’abast de pocs, primer anticipant-se a tota la defensa en el primer pal i recollint una precisa falta lateral de Candreva i poc després marcant els temps i trobant l’espai al punt de penal per superar de nou Berisha. Lluny de rendir-se, l’Atalanta no va perdre la cara al partit, però la falta de claredat en els metres finals va condemnar-lo.

LA FRASE

Lluitar per l’«scudetto»? Hem de continuar així; depenem de nosaltres mateixos
Mauro Icardi
jugador de l’inter de milà

LA DADA

13
gols
en tretze jornades és el bagatge golejador d’un Mauro Icardi en estat de gràcia

La desgràcia del Benevent

Amb la càrrega de signar el pitjor inici de la història de la Serie A, el Benevent va viure ahir un nou episodi en la malastrugança que arrossega. En aquesta ocasió, i després d’igualar un 0-1 en contra després de protagonitzar una greu errada entre el porter i un defensa, l’equip de De Zerbi va veure com, en temps afegit, el Sassuolo impedia al Benevent sumar el primer punt del curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)