Internacional

Griezmann per a l’esperança

Grup C. L’atacant comanda, amb un golàs i una assistència, la victòria de l’Atlético contra la Roma i el conjunt ‘colchonero’, tot i que no depèn d’ell, continua viu

ATLÉTICO 2 ROMA 0

ATLÉTICO:Oblak, Thomas, Giménez, Lucas Hernández, Filipe Luís, Augusto (Correa, 58’), Saúl, Koke (Gabi, 63’), Ferreira Carrasco (Gameiro, 67’), Griezmann i Fernando Torres.ROMA:Alisson, Bruno Peres, Manolas, Fazio, Kolarov, Gonalons (El Shaarawy, 78’), Nainggolan, Pellegrini (Strootman, 62’), Gerson (Defrel, 70’), Perotti i Dzeko.GOLS:1-0 (69’) Griezmann. 2-0 (85’) Gameiro.ÀRBITRE:Bjorn Kuipers (holandès). Grogues a Filipe Luis i Manolas. Expulsat Bruno Peres (83’) amb doble amonestació.

QARABAG 0 CHELSEA 4

QARABAG:Sehic, Medvedev, Rzezniczak, Sadiqov, Agolli, Qarayev, Almeyda, Michel, Guerrier (Yunuszade, 81’), Medetov (Diniyev, 46’) i Ndlovu (Dani Quintana, 85’).CHELSEA:Courtois, Azpilicueta, David Luiz, Rüdiger, Zappacosta, Fàbregas, Kanté (Drinkwater, 75’), Marcos Alonso (Cahill, 58’), Pedro, Willian i Hazard (Morata, 65’).GOLS:0-1 (21’) Hazard, de penal. 0-2 (36’) Willian. 0-3 (73’) Fàbregas, de penal. 0-4 (85’) Willian.ÀRBITRE:Jorge de Sousa (portuguès). Grogues a Rzezniczak, Medvedev i Marcos Alonso. Expulsat Sadiqov (19’) amb vermella directa.

L’Atlético continua viu. El conjunt orientat per Diego Pablo Simeone va fer els deures, va imposar-se a la Roma (2-0) al Metropolitano i arribarà així a l’última jornada, a Stamford Bridge, amb opcions de classificar-se. Els colchoneros hauran de guanyar el Chelsea –que no va fallar ahir contra el Qarabag (0-4) i que va certificar la classificació– i esperar que la Roma es deixi punts a l’Olímpic contra l’equip azerbaidjanès.

No és senzill, encara que els roig-i-blancs mantenen l’esperança i amb un motiu més per creure-hi; Antoine Griezmann. L’atacant francès, en tots els focus aquests darrers dies pel seu rendiment i les seves declaracions, sempre discutides en l’entorn colchonero, va emergir en la nit d’ahir per retrobar-se amb un gol i una assistència i liderar la victòria del seu equip, la primera a Europa en el nou estadi, i reconciliar-se amb la seva afició. Griezmann havia estat gris fins que va aparèixer, ja en el segon temps. L’Atlético i la Roma estaven protagonitzant un duel en què només les ràfegues de Fernando Torres en un costat, enèrgic i lluitador, i de Perotti, en l’altre, van ser un maldecap per a Thomas, ahir lateral dret, i generaven inquietud.

Simeone va entrar en acció. Va fer entrar Correa després del descans i l’argentí, com acostuma a fer quan entra des de la banqueta, va fer d’agitador. De fet, ell va assistir Griezmann, recollint una pilota filtrada per Torres i fent una centrada que el francès va convertir en un golàs amb una espectacular rematada de tisora. Es va alliberar Grizzi, que va veure porteria 792 minuts després, i al cap de poc va fer una bona passada a Gameiro, el qual va sentenciar després de superar el porter Alisson amb un retall.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)