Internacional

L’Inter sobreviu a Torí

Serie A. Els ‘neroazurri’ rescaten un empat (0-0) d’un partit incòmode, en que és la Juve qui juga amb més autoritat i obliga Handanovic a ser protagonista

Serrant les dents i amb la llengua fora, l’Inter va arribar a la costa indemne. Va marxar de Torí de la mateixa manera que hi havia arribat, líder i amb la moral intacta, però va haver de resistir a una Juve que va demostrar que segueix tenint una autoritat moral superior a la de la resta i que, de no ser per la bona actuació de Handanovic, podria haver donat una nova urpada a la Serie A.

Envalentit pel seu inici de temporada,el conjunt llombard va trepitjar Torí amb el cap alt i el pit inflat, disposat a ensenyar les dents, intentant recolzar-se sobre Borja Valero per ser protagonista i viure constantment instal·lat en territori bianconero. Però amb la Juve, mai saps quan les coses són per mèrit propi i l’equip d’Allegri, ben assentat sobre la seva porteria, ràpidament va demostrar que li era igual viure defensant. Va contenir sense dificultats el domini llombard i ràpidament va demostrar que estava ben viva en el partit, convertint Handanovic en protagonista del primer acte, primer desconnectant una rematada de Mandzukic, després interceptant a baix una de Khedira i apareixent novament per frustrar el punta croat, sempre perillós apareixent al segon pal.

A Szczesny, en canvi, ahir titular per l’absència de Buffon, va costar veure’l. La Juve va començar cedint terreny, desesperant un Inter ahir sense connexió amb el seu trident ofensiu per acabar capgirant el focus del partit. Sobretot en la segona meitat, quan la Vecchia Signora va esmolar els ganivets, accentuant la seva pressió i guanyant notorietat ofensiva, especialment amb un Juan Guillermo Cuadrado deshinibit i només frenada per la figura imponent de Handanovic, que va contenir totes les aproximacions dels bianconeri i mantenint el punt que va permet l’Inter dormir líder. La Juve, però, va demostrar que la seva ombra encara és la més allargada.

El Nàpols, sense Insigne

Encara convalescent de l’eliminació en la Champions, el Nàpols afronta aquesta tarda un partit complicat, al San Paolo contra la Fiore, i ho haurà de fer sense un dels futbolistes més desequil·librants, Lorenzo Insigne, que ja no va poder jugar a Rotterdam per uns problemes musculars i que encara no ha pogut reintegrar-se amb el grup , per la qual cosa no hi serà tampoc avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)