Més futbol

Les urgències marquen el nou any

Copa. El Real Madrid obre el 2018 amb una eliminatòria ‘a priori’ accessible contra el Numància. Amb un gener carregat de partits, el tècnic Zinedine Zidane recorrerà al pla B a Los Pajaritos

El Real Madrid de Zinedine Zidane enceta l’any amb sensacions contraposades. Tot i tancar un 2017 de somni amb la conquesta de cinc títols, el rumb que està portant l’equip aquesta temporada no deixa lloc a hores d’ara per a l’optimisme. A Sòria, on els blancs afronten aquesta nit (21 hores) l’anada dels vuitens de la copa, el preparador francès complirà dos anys al capdavant de la nau madridista coincidint amb el seu pitjor moment. En una situació molt delicada en la lliga arran dels 14 punts de desavantatge que té respecte del Barça i a poques setmanes d’afrontar una eliminatòria duríssima contra el PSG a Europa, ni el mateix Zidane té clar el seu futur a la casa blanca. “La llàstima és que aquí no se sap. Intentaré acabar la temporada de la millor manera, no veig més enllà dels sis mesos que tinc al davant”, expressava un Zidane que a l’agost va anunciar la seva renovació fins al 2020 malgrat que el club mai no va arribar a oficialitzar-ho. “Ja estic dos anys en el càrrec i ara començaré el tercer. Al mes de juny veurem què passa”, va etzibar.

Contra un Numància a l’alça i amb la moral a dalt de tot, Zidane tornarà a recórrer als futbolistes menys habituals, com és el cas de Mayoral, Ceballos i Llorente. “És un rival a tenir en compte veient com ho estan fent en la seva lliga. Respectarem el rival, sabem la importància que té el duel i ho farem com sempre”, va alertar el francès.

El Numància, a competir

Amb la il·lusió per bandera després d’eliminar el Màlaga en la ronda prèvia, tot i ser conscient de la distància sideral entre un equip i l’altre Jagoba Arrasate confia que els seus jugadors siguin capaços de “mostrar la millor versió” en un estadi de Los Pajaritos que estarà ple a vessar.

LES FRASES

Hem de fer les coses perfectament per tenir possibilitats. Surtin els que surtin la idea serà la mateixa
Jagoba Arrasate
entrenador del numància
Intentaré acabar la temporada de la millor manera. Ja veurem què passa al mes de juny
Zinedine Zidane
entrenador del real madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)