Internacional

Òscar, rumb cap a Grècia

Futbol internacional. El tècnic sabadellenc és anunciat com el nou tècnic de l’Olympiacòs i emprèn una nova aventura gairebé dos mesos després d’haver dimitit del Saint-Étienne

Òscar Garcia puja a un nou tren. El tècnic sabadellenc va ser anunciat ahir com el nou preparador de l’Olympiacòs, un dels grans del futbol grec. Òscar serà el tercer entrenador que el conjunt del Pireu contracta aquesta temporada després de Besnik Hasi i de Takis Lemonis, a qui relleva. El català, doncs, agafa les regnes d’un equip que és líder en la lliga grega, amb un punt d’avantatge sobre l’AEK d’Atenes i continua viu en la copa, però que està fora d’Europa després de quedar últim en el seu grup en la Champions League enquadrat amb el Barça, la Juventus i l’ Sporting CP.

Serà el segon conjunt que orientarà Òscar aquesta campanya, que va començar el curs a França dirigint el Saint-Étienne i d’on en va dimitir a mitjan novembre. Una nova aventura per al preparador, ara en un club força volàtil –ell és el setè tècnic que tindrà l’equip en l’últim any i mig– després d’haver entrenat el Saint-Étienne (2017), el RB Salzburg (2015-2017), el Watford (2014), el Brighton (2013/2014) i el Maccabi Tel-Aviv (2012/2013).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)