1a divisió

Pur Diego Costa

1a divisió. L’ariet de l’Atlético s’estrena al Wanda Metropolitano amb gol i expulsió. En el derbi sevillà, el Betis va imposar-se al Sevilla en un enfrontament espectacular en què hi va haver fins a 8 dianes

ATLÉTICO 2 GETAFE 0

ATLÉTICO:Oblak, Vrsaljko, Godín, Savic, Lucas Hernández, Gabi, Koke (Fernando Torres, 88’), Ferreira Carrasco (Thomas, 60’), Correa (Giménez, 84’), Griezmann i Diego Costa.GETAFE:Martínez, Damián Suárez, Djené, Cala, Antunes, Arambarri, Sergio Mora (Shibasaki, 64’), Portillo (Álvaro Jiménez, 64’), Ndiaye, Ángel (Dani Pacheco, 74’) i Jorge Molina.GOLS:1-0 (18’) Correa. 2-0 (68’) Diego Costa.ÀRBITRE:Munuera Montero (col·legi andalús) Va ensenyar targeta groga a Vrsaljko, Savic, Lucas Hernández, Gabi, Griezmann, Cala, Djené i Portillo. Va expulsar per doble amonestació Diego Costa (68’).

LAS PALMAS 1 EIBAR 2

LAS PALMAS:Chichizola, Dani Simón, Ximo Navarro, Pedro Bigas (Lemos, 29’), Dani Castellano, Peñalba, Sergi Samper (Javi Castellano, 71’), Hernán Toledo, Jonathan Viera, Hernán Toledo, Momo (Tana, 67’) i Calleri.EIBAR:Dmitrovic, Capa (Rubén Peña, 60’), Arbilla, Paulo Oliveira, José Ángel, Joan Jordán, Dani García, Inui, Ivi Alejo (Orellana, 71’), Charles i Sergi Enrich (Escalante, 80’).GOLS:1-0 (32’) Jonathan Viera, de penal. 1-1 (73’) Orellana. 1-2 (77’) Sergi Enrich.ÀRBITRE:González González (col·legi castellanolleonès). Va ensenyar targeta groga a Dani Castellano, Hernán Toledo, Lemos, Arbilla, Inui i Sergi Enrich.

SEVILLA 3 BETIS 5

SEVILLA:Sergio Rico, Corchia (Sarabia, 85’), Kjaer, Lenglet, Escudero, N’Zonzi, Franco Vázquez (Correa, 57’), Banega, Nolito (Muriel, 69’), Jesús Navas i Ben Yedder.BETIS:Adán, Barragán (Francis, 16’), Mandi, Feddal, Durmisi, Javi García, Fabián Ruiz (Camarasa, 76’), Guardado, Joaquín (Tello, 60’), Boudebouz i Sergio León.GOLS:0-1 (1’) Fabián Ruiz. 1-1 (13’) Ben Yedder. 1-2 (21’) Feddal. 2-2 (40’) Kjaer. 2-3 (63’) Durmisi. 2-4 (65’) Sergio León. 3-4 (67’) Lenglet. 3-5 (95’) Tello.ÀRBITRE:Gil Manzano (col·legi extremeny). Va ensenyar targeta groga a Escudero, Lenglet, Banega, Adán, Mandi, Feddal, Sergio León, Francis i Tello.

Diego Costa es va retrobar amb l’afició de l’Atlético a la seva manera. L’ariet va ser titular en el triomf colchonero (2-0) contra el Getafe, va fer duet amb Griezmann, amb qui va connectar bé, i, com dimecres a Lleida en el seu redebut de roig-i-blanc, va tornar a marcar, però d’altra banda també va ser expulsat. I és que, entrat el segon temps, el davanter va fer el 2-0 i va celebrar-lo abraçant-se amb els seguidors d’un dels gols, fet que li va suposar la segona targeta groga i l’expulsió. Amb deu homes, el conjunt orientat per Diego Pablo Simeone va saber lligar bé el partit i no va veure perillar tres punts que el col·loquen a sis del capdavant.

Bogeria a Sevilla

El Betis es va emportar (3-5) un derbi sevillà espectacular, farcit d’arribades, ocasions, emoció i gols, n’hi va haver 8, de dianes. El tècnic del Sevilla, Vincenzo Montella, no va poder debutar amb victòria en la lliga.

Tampoc Paco Jémez a la banqueta de Las Palmas. L’equip groc va caure (1-2) contra l’Eibar en un matx en què la pitjor notícia va ser la greu lesió de Sergi Samper. El migcampista català es va fracturar el peroné i es va trencar el lligament del turmell esquerre i diu adeu al curs. Samper, que haurà de ser operat, viatjarà avui a Barcelona i serà tractat pels metges del club blaugrana.

INFORTUNI DE SAMPER

El català diu adeu a la temporada després de patir una greu lesió al turmell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)