Més futbol

Real Madrid

Copa

Cristiano, en la crisi

Copa. L’especulació sobre la possible marxa del portuguès del Madrid aclapara la prèvia dels quarts al feu del Leganés, un duel en què probablement descansarà

Quarts de final

Anada

Atlético - Sevilla

1-2

Tornada: 23/01

València - Alavés

2-1

Tornada: 24/01

Espanyol - Barça

1-0

Tornada: 25/01

Leganés - Madrid

21.30 h (GOL)

Tornada: 24/01

Ara mateix, enmig de la crisi en què es troba el Real Madrid, hi ha un home, per sobre de tots, observat amb lupa: Cristiano Ronaldo. L’atacant portuguès, que el dia 5 de febrer farà 33 anys, és un dels principals assenyalats pel mal moment de l’equip en la lliga –quart, a dinou punts del Barça– per la sequera golejadora que està mostrant en aquesta competició. En el torneig de la regularitat, Cristiano només ha marcat quatre dianes en els catorze partits que ha disputat, una xifra molt allunyada del que s’espera d’un futbolista de la seva dimensió.

El seu baix rendiment no és, però, l’única cosa que el posa en el focus. Des de la capital estatal, s’assegura que el jugador lusità reclama una millora de contracte que l’equipari amb Messi i Neymar, però el club presidit per Florentino Pérez, que li va ampliar el contracte fa poc més d’un any fins al 2021, no li ha ofert res, i l’especulació s’ha desencadenat. L’opció d’una possible sortida del futbolista a l’estiu ha fet molt soroll en les darreres hores. “No veig un Madrid sense Cristiano”, va afirmar Zinedine Zidane ahir en la roda de premsa prèvia a l’anada dels quarts de final de copa que disputa aquesta nit el conjunt blanc al feu del Leganés. Tot i que probablement descansarà –Zidane donarà la llista de convocats avui– la figura del portuguès va aclaparar l’interès de la compareixença. “Sabem el que es diu a fora, però el que ha de fer Cristiano és pensar a jugar, com sempre. Només vull parlar del seu rendiment i del que pot aportar a l’equip a la gespa. Cristiano està al seu club, al que ha d’estar. El club, l’afició i tota la gent l’estima”, va explicar el tècnic francès. “No vull parlar del contracte ni d’aquestes coses”, va insistir. “Cristiano és gran per fer-ho i són ell i el club els que ho ha de fer. Jo només parlo amb ell del que passa al camp. És millor per a tots. Els temes de fora els gestiona ell i i jo no m’hi fico”, va afegir Zidane.

Buscant el bàlsam

En aquest context, al Madrid se li presenta la copa com una oportunitat per agafar aire després de tres partits sense guanyar. La incògnita és si Zidane seguirà apostant pel pla B, que no li ha acabat de respondre, o inclourà en l’onze futbolistes més habituals. “No diré com jugarem. Compto amb tots, com sempre. Tots els jugadors són importants i demà [per avui] ja veurem com ho gestionarem”, va dir el tècnic blanc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)