1a divisió

Un nou capítol

Violència en el futbol. Detenen el presumpte autor de l’apunyalament dimecres d’un aficionat de l’Atlético als voltants del Wanda Metropolitano

Un nou episodi de violència va tornar a tacar el futbol estatal. Dimecres, abans de l’inici de l’Atlético-Sevilla, als voltants del Wanda Metropolitano, un seguidor del conjunt colchonero va rebre tres ganivetades –a la cuixa, al braç i a l’esquena– i, després de ser estabilitzat pel Samur, va ser traslladat en estat greu a l’hospital. L’aficionat, de 22 anys, va ser operat i ja està fora de perill.

De seguida, la Policia Nacional va indicar que estava investigant els fets, i ahir es va produir la detenció del presumpte autor de l’apunyalament, un ultra, també seguidor del conjunt blanc-i-vermell, que pertany a una facció del Frente Atlético, Suburbios Firm i que va ser detingut el 1998 per la mort del seguidor de la Real Sociedad Aitor Zabaleta, fet pel qual va passar onze dies en presó preventiva, tot i que finalment va ser exonerat del crim.

Condemna de l’Atlético

El club colchonero va expressar repulsa pel succés i va aclarir que ni l’agredit ni el presumpte autor són socis del club i que la policia els va afirmar que cap dels dos tenia intenció d’anar a l’estadi a veure el partit. L’entitat blanc-i-vermella va reiterar el seu “compromís en la lluita contra la violència”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)