1a divisió

El retorn de la BBC

1a divisió. Zinedine Zidane va confirmar que Bale, Benzema i Cristiano Ronaldo estan disponibles per al partit contra el Deportivo, i el trident podria reaparèixer 273 dies després

A la deriva, el Real Madrid s’aferra ara a la carta que no ha jugat aquesta temporada, la de la BBC. La davantera formada per Benzema, Bale i Cristiano Ronaldo torna a l’escena avui al Santiago Bernabéu un cop superats els problemes musculars del davanter francès i, si Zinedine Zidane ho creu convenient, tornaran a coincidir 273 dies després. “Estaran tots tres amb nosaltres, però no et diré qui jugarà, com sempre”, va assegurar, enigmàtic, el tècnic en la prèvia del partit amb el Deportivo. “És una gran notícia, sempre és bo poder disposar de jugadors de tanta qualitat. Tenen un gran potencial ofensiu”, va afegir sense aclarir si sortirà amb el trident des de l’inici.

La principal incògnita és si Benzema serà titular, la qual cosa relegaria Isco a la banqueta, ja que Bale i Cristiano, que van descansar dijous en la copa, hi seran segur. Si torna l’ariet, la BBC coincidirà per primera vegada aquest curs, l’últim dia que van jugar junts va ser el 23 d’abril passat, en el clàssic que el Barça va guanyar al Santiago Bernabéu (2-3) amb el gol de Messi en el temps afegit. “Són tots jugadors de molta qualitat, si juga la BBC, no canviarà la nostra idea de joc”, va manifestar l’entrenador del Dépor, Cristóbal Parralo, que té baixes importants a l’eix defensiu. Ni Albentosa ni Sidnei, per lesió, estan en condicions, i Cristóbal podria apostar per Aldo One, del filial.

També Zidane va just de centrals. Amb la baixa de Vallejo confirmada per unes sis setmanes a causa d’un trencament al bíceps femoral de la cama dreta, i la de Sergio Ramos, encara recuperant-se de la seva dolença al soli esquerre, tot i que s’espera que la setmana que ve ja s’entreni amb el grup. Nacho i Varane formaran la parella a la rereguarda.

Sense fitxatges

El Madrid no guanya en la lliga des de fa mes d’un mes i està immers en una crisi futbolística i de resultats galopant, ha sumat un punt en les darreres tres jornades –derrotes contra el Barça i el Vilareal i empat contra Celta–. La situació ha provocat soroll a la capital estatal i la necessitat de reforçar l’equip és un dels punts candents. Zidane, però, s’ha mostrat taxatiu, no vol incorporar ningú, confia en la seva plantilla i ahir ho va tornar a reiterar: “No fitxarem ningú. Mai tindrem problemes entre el club i jo. Les coses es fan sempre junts i si parlem d’alguna cosa és amb el club sempre. No hi ha opinions diferents.”

LA FRASE

Alavés - Leganés
12h (beIN)
Madrid - Deportivo
16.15h (beIN)
R. Sociedad - Celta
18.30h (beIN)
Betis - Barça
20.45h (M+P)
Eibar - Màlaga
demà, 21h (GOL)

MERCAT D’HIVERN

És una gran notícia, sempre és bo poder disposar de jugadors de tanta qualitat
Zinedine Zidane
TÈCNIC DEL REAL MADRID

LA DADA

Zidane confia en la seva plantilla, i va tornar a refusar incorporacions: “No fitxarem ningú”
1
punt en tres jornades
ha sumat el Madrid. Els blancs venen de perdre amb el Barça i el Vila-real, i d’empatar amb el Celta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)