1a divisió

Teràpia i retrobaments

1a divisió. El Real Madrid goleja sense pietat un contemplatiu Dépor en un partit en què el conjunt blanc ofereix una bona versió, torna a marcar Cristiano i la BBC s’aplega 273 dies després

R. MADRID 7 DEPORTIVO 1

REAL MADRID:Keylor Navas, Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo, Casemiro, Modric (Kovacic, 76’), Kroos, Bale (Lucas Vázquez, 82’), Borja Mayoral (Benzema, 64’) i Cristiano Ronaldo.DEPORTIVO:Rubén, Juanfran, Schär, One, Luisinho, Guilherme, Mosquera (Edu Expósito, 48’), Celso Borges (Emre Çolak, 54’), Lucas Pérez, Adrián López i Andone (Carles Gil, 79’).GOLS:0-1 (23’) Adrián. 1-1 (32’) Nacho. 2-1 (42’) Bale. 3-1 (58’) Bale. 4-1 (68’) Modric. 5-1 (78’) Cristiano Ronaldo. 6-1 (84’) Cristiano Ronaldo. 7-1 (88’) Nacho.ÀRBITRE:Fernández Borbalán (col·legi andalús). Grogues a Andone i Lucas Pérez.

Tarda de teràpia per al Real Madrid. L’equip dirigit per Zinedine Zidane va apallissar el Dépor per recuperar sensacions, tornar a guanyar en la lliga després de tres jornades i per tornar a la seva versió més colpejadora, aquella amb què aclapara rivals i exhibeix contundència.

I això que el conjunt blanc va començar perdent. Tot i millorar prestacions pel que fa a la parcel·la ofensiva, en defensa va tornar a mostrar fragilitat i en diverses fases del partit, quan estava viu, el Dépor va inquietar amb ben poc. El gol amb el què es va avançar n’és un bon exemple; d’un servei de banda en què Carvajal i Varane van estar tovíssims per refusar, Lucas Pérez va conduir fins a la ratlla de fons i va assistir al segon pal Adrián, que no va perdonar. No va trontollar, però, l’equip madridista, determinat com pocs cops s’ha mostrat aquest curs, contra un rival contemplatiu i poc consistent, que també hi va ajudar. Impulsat a una ala per Marcelo i a l’altra per Carvajal i Bale, el Madrid va acumular arribades sobre la porteria d’un Rubén que va treure meritòries mans, però que va acabar sucumbint. Nacho, resolent després d’un córner llançat en curt, i Bale, amb un golàs per l’escaire, van deixar el resultat al descans amb avantatge per als blancs.

Va ser en el segon acte quan els locals van certificar la golejada. Bale va decantar la balança amb una rematada de cap en el servei d’un córner i tot seguit Modric, amb un precís xut des de la frontal, va fer el quart.

Xiulets a Benzema

A més de la teràpia blanca, ahir al Santiago Bernabéu també va ser tarda de retrobaments: de l’equip amb el joc, de Cristiano Ronaldo amb el gol, de la BBC i de Benzema amb l’afició madridista. El francès, però, que tornava després de superar una lesió muscular, no va tenir un retorn rodó, ja que quan va posar un peu a la gespa en el segon temps va ser rebut amb xiulets de part de l’afició blanca, que el té en el punt de mira pel seu rendiment. L’entrada del davanter va suposar l’aplegament de la BBC, que va tornar a coincidir 273 dies després.

Benzema no va marcar i sí que ho va fer Cristiano, més d’un mes després. El portuguès, que havia malbaratat múltiples ocasions, es va rescabalar amb un doblet exprés en el tram final, amb dues rematades al primer toc dins l’àrea. La segona d’aquestes rematades, de cap, li va deixar un trau a la cella, a causa d’una puntada de peu d’un rival que intentava refusar la pilota. Finalment, Nacho, en el servei d’un altre córner va completar el resultat. Els homes de Zidane recuperen la quarta posició i continuen a dinou punts del lideratge.

Del partit em quedo amb tot. Me n’alegro perquè l’equip ho necessitava
Zinedine Zidane
TÈCNIC DEL REAL MADRID
Tan Bale, com Nacho, com Cristiano van contribuir a la golejada amb dues dianes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)