1a divisió

Punt final a la història

1a divisió. Després de la negativa de Zinedine Zidane a fitxar aquest gener, Kepa renova amb l’Athletic fins al 2025 i amb clàusula de 80 milions

S’ha acabat el serial. Kepa Arrizabalaga continuarà a l’Athletic Club. Porter i entitat van oficialitzar ahir l’acord de renovació, que tanca definitivament la porta a un fitxatge del futbolista pel Real Madrid en aquest mercat d’hivern. Un traspàs que es va donar per fet a la capital estatal. La clàusula de 20 milions d’euros del porter de 23 anys que aquest juny acabava contracte, suposava una opció molt suculenta per a l’entitat madridista, però finalment l’opinió de Zinedine Zidane ha pesat per sobre de tot. I és que la posició del tècnic francès, que no ha volgut incorporar ningú per aquest mercat d’hivern, ha estat clau en la resolució final. “No necessito porter”, havia arribat a dir el preparador, que va tornar a ser taxatiu dissabte en afirmar: “No fitxarem ningú.” D’aquesta manera, Kepa va recollir el missatge i va decidir quedar-se a Bilbao. “Estic molt content de continuar a casa meva; soc aquí des dels 9 anys i és un moment molt important per mi. Després d’una negociació llarga tot ha arribat a bon port”, va assegurar el porter.

Kepa, que en aquests moments s’està recuperant d’una lesió al peu dret, amplia el seu vincle amb l’entitat guipuscoana fins al 2025, quan tindrà 30 anys, amb un contracte que tindrà una clàusula de 80 milions d’euros. “M’he pres el meu temps. Els que em coneixen saben que m’agrada pensar molt les coses i analitzar-ho tot abans de prendre una decisió”, hi va afegir el jugador, que va reconèixer que ha rebut ofertes: “Hi ha hagut propostes, però penso que el millor per mi és continuar a l’Athletic per molts anys.”

LES FRASES

Estic molt content de continuar a casa meva. Després d’una negociació llarga, tot ha arribat a bon port. M’he pres el meu temps per decidir
Hi ha hagut propostes, però penso que el millor per mi és seguir a l’Athletic
Kepa Arrizabalaga
PORTER DE L’ATHLETIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)