Internacional

Barata completada

Premier League. El Manchester United i l’Arsenal s’intercanvien Alexis Sánchez i Henrikh Mkhitaryan

Alexis Sánchez ja és jugador del Manchester United i Henrikh Mkhitaryan, de l’Arsenal. Els dos clubs van anunciar ahir a la tarda les incorporacions, resultants d’una barata entre els dos futbolistes. D’aquesta manera, l’atacant xilè signa quatre anys i mig amb els red devils, mentre que el mitjapunta armeni tres i mig amb els gunners. “Estic entusiasmat d’unir-me al club més gran del món. L’oportunitat de jugar en un estadi històric i de treballar amb José Mourinho era una cosa que no podia refusar”, va explicar Alexis, que lluirà el 7, el dorsal de George Best, Eric Cantona, David Beckham i Cristiano Ronaldo al United. “Alexis és un dels millors atacants del món i ens aportarà ambició, motivació i personalitat”, va assegurar Mourinho, que podrà disposar d’ell en la Champions League, ja que l’Arsenal disputa l’Europa League.

Com a part del traspàs, Mkhitaryan, per qui el club mancunian va pagar 42 milions d’euros al Borussia Dortmund el 2016, posa rumb a Londres. L’Arsenal, doncs, aconsegueix els serveis de l’armeni després de donar per impossible la renovació d’Alexis, que finalitzava contracte aquest juny i no havia mostrat predisposició a ampliar-lo. “És un somni fet realitat, perquè sempre he somiat jugar a l’Arsenal. Ara soc aquí, i ho donaré tot per fer història amb aquest club”, va manifestar Mkhitaryan.

De Bruyne, fins al 2023

D’altra banda, el Manchester City va lligar un dels seus puntals, Kevin de Bruyne, que s’està confirmant aquesta temporada com un dels millors futbolistes del planeta. El mitjapunta belga, de 26 anys, va signar amb els citizens fins al 2023.

LA DADA

42
milions d’euros
va pagar el United al Dortmund l’estiu del 2016 per fitxar Mkhitaryan.

ALEXIS, RADIANT

“Estic entusiasmat d’unir-me al club més gran del món”, va assegurar el xilè
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)