Més futbol

Queden caps per lligar

Copa. El Real Madrid rep el Leganés aquest vespre amb el gol de Marco Asensio en l’anada com a mínim botí i amb el deute de guanyar un partit al Bernabéu en la competició del KO

Queda camí per recórrer. Malgrat que el gol de Marco Asensio per desencallar un partit poc lluït a Butarque s’intueix suficient perquè el Madrid segueixi fent via en la copa, el conjunt de Chamartín no ha guanyat encara al Santiago Bernabéu des que ha començat el torneig –ni al Fuenlabrada ni al Numància– i el Leganés ha acreditat que és un equip amb idees clares, ben col·locat en la lliga, i amb la competició del KO com a gran al·licient per seguir progressant com a club. “Hem de repetir el que vam fer en l’anada: mantenir la nostra porteria a zero i marcar. El Leganés és un equip que no es rendeix, no hi ha res sentenciat”, explicava ahir Zinedine Zidane, amb aires renovats després de la victòria contra el Dépor, però obligat a afrontar nous debats pel retorn del 4-3-3 i la BBC, sobretot a explicar com gestionarà la situació de jugadors com Isco i Marco Asensio, que poden veure disminuïda la seva quota de minuts. “No vol dir que deixin de jugar partits importants, ens donen possibilitats de canviar, de jugar 4-4-2, com contra el Sevilla, i vam fer cinc gols. Poden passar moltes coses”, va explicar ahir el tècnic madridista, que en la copa està donant l’alternativa a futbolistes menys habituals, però que aquest vespre no podrà disposar ni de Dani Ceballos ni de Jesús Vallejo, tots dos lesionats. Un fet que podria incentivar l’entrada d’alguns il·lustres, com el mateix Isco, com Benzema, suplent contra el Dépor, o la d’un Sergio Ramos ja recuperat de la lesió i que podria donar la rotació a Nacho o Varane.

“Si volem fer alguna cosa caldrà ser un equip equilibrat, sense partir-nos. No ens podem tornar bojos”, va advertir ahir un Asier Garitano que, tot i la transcendència del partit –és la primera vegada que el Lega arriba a quarts–, es va passar bona part de la roda de premsa parlant del fitxatge Yahia Al-Shehri, jugador de l’Aràbia Saudita arribat fruit de l’acord amb la lliga: “No el conec ni l’he vist, jo soc un empleat més del club”, va reconèixer.

Res contra Kepa

De la mateixa manera que Garitano va haver d’afrontar preguntes sobre Yahia, Zidane va ser preguntat per Kepa Arrizabalaga, renovat per l’Athletic quan presumptament estava a prop del Madrid. “No tinc res contra Kepa i em molesten els comentaris que diuen que al final he guanyat jo”, va dir el marsellès.

FRASES

L’eliminatòria no està tancada, el Leganés és un equip que no es dóna mai per vençut
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Si volem fer alguna cosa caldrà que siguem un equip equilibrat, no tornar-nos bojos
Asier Garitano
ENTRENADOR DEL LEGANÉS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)