Internacional

Europa mira Kane

El Juventus i el Tottenham protagonitzen avui a Torí un dels duels dels vuitens de final i sobre la gespa de l’Allianz Stadium hi haurà un futbolista que centra ara mateix les mirades de tota l’Europa futbolística: Harry Kane. El futbolista dels spurs, s’ha confirmat superant la barrera dels 20 gols a la Premier per quart curs consecutiu –n’és el pitxitxi, amb 23– com un dels millors davanters del Vell Continent i aspira ara a traslladar la seva determinació a la Champions. “Estem molt motivats i esperançats de fer una bona actuació. La Juve és un equip fantàstic i tinc ganes ja de fer front al desafiament”, va declarar ahir Kane, molt respectat pels rivals. “És un jugador molt complet. No només marca gols, connecta molt bé amb els companys, té un talent extraordinari”, va dir-ne el central Giorgio Chiellini, amb qui se les heurà.

Torna Leroy Sané

En l’altre partit, el Manchester City visitarà el Basilea. La notícia la va donar Leroy Sané, a qui, per una lesió, s’esperava fora fins al març i que ahir va entrenar-se amb l’equip i va anar a Suïssa.

Vuitens de final
Anada
Juventus- Tottenham
20.45 h (beIN)
Tornada: 7/3/18
Basilea- Man. City
20.45 h (TV3)
Tornada: 7/3/18
Madrid- PSG
demà, 20.45 h (beIN)
Tornada: 6/3/18
Porto- Liverpool
demà, 20.45 h (beIN)
Tornada: 6/3/18
PROPERA SETMANA
Bayern- Besiktas
dt, 20.45 h
Tornada: 14/3/18
Chelsea- Barça
dt, 20.45 h
Tornada: 14/3/18
Sevilla- Man. United
dc, 20.45 h
Tornada: 13/3/18
Xhakhtar- Roma
dc, 20.45 h
Tornada: 13/3/18
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)