Internacional

Credencials també a Europa

Champions League. Amb una primera mitja hora per emmarcar, el City s’exhibeix a Basilea i deixa l’eliminatòria vista per a sentència contra un rival desarborat davant l’allau de joc ‘citizen’

BASILEA 0 MAN. CITY 4

BASILEA:Vaclík, Suchý, Xhaka, Lacroix, Dié, Frei, Galeano, Michael Lang, Stocker (Ajeti, 71’), Elyounoussi (Kevin Bua, 85’) i Oberlin.MAN. CITY:Ederson, Delph, Otamendi, Kompany, Kyle Walker, Fernandinho, Gündogan, De Bruyne (David Silva, 63’), Sterling (Sané, 57’), Bernardo Silva i Agüero (Danilo, 85’).GOLS:0-1 (14’) Gündogan. 0-2 (18’) Bernardo Silva. 0-3 (23’) Agüero. 0-4 (53’) Gündogan.ÀRBITRE:Jonas Eriksson (suec). Grogues a Dié, Xhaka, Fernandinho i Gündogan.

El City continua imparable i sense aturador. Afermat al capdavant de la Premier amb una superioritat insultant respecte dels seus rivals i viu en totes les competicions, l’equip de Guardiola va mantenir ahir el seu camí immaculat també a Europa, de llarg la gran obsessió dels propietaris dels citizen.

Monopolitzant com és habitual la possessió de la pilota i generant infinitat d’ocasions des del xiulet inicial, el City va deixar vista per a sentència l’eliminatòria de vuitens contra el Basilea amb una primera mitja hora de partit per emmarcar. Tret d’un sol ensurt en una acció en què Oberlin va sorprendre agafant la defensa rival avançada, els visitants van fer gala del seu full de ruta habitual exhibint una superioritat absoluta en el joc de toc i posicional. Així, ben aviat l’equip sky blue va començar a decantar la balança mitjançant Gündogan, un dels homes més destacats al costat de De Bruyne, autor del servei de cantonada que va permetre a l’internacional alemany de fer el 0-1 anticipant-se al seu marcador amb una rematada de cap al primer pal. Sense temps de reacció, novament De Bruyne va participar en l’acció del segon gol, filtrant una passada entre línies per a Sterling, la centrada del qual va aprofitar Bernardo Silva per superar Vaclík amb un xut encreuat. Amb el Basilea desfet va arribar la sentència d’Agüero, recollint una pilota morta i etzibant una rematada ajustada al pal lluny de l’abast del porter rival. En una segona meitat sense història, Gündogan va donar el cop de gràcia a l’eliminatòria amb una vistosa rematada directe a l’escaire. El City mira cap amunt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)