1a divisió

Els gregaris donen ritme

1a divisió. Farcit de baixes i amb Bale començant des de la banqueta, el Real Madrid va exhibir autoritat a Butarque, remuntant amb una actuació sòlida el gol inicial d’Unai Bustinza

leganés 1 real madrid 3

LEGANÉS:Pichu Cuéllar, Tito, Bustinza, Siovas (Mantovani, 46’), Diego Rico, Gumbau (Rubén Pérez, 46’), Gabriel, El Zhar, Omar Ramos (Amrabat, 72’), Eraso i Beauvue.REAL MADRID:Casilla, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Theo Hernández, Casemiro, Kovacic (Ceballos, 91’), Isco (Marcos Llorente, 86’), Lucas Vázquez, Marco Asensio i Benzem ( Bale, 75’).GOLS:1-0 (6’) Bustinza. 1-1 (11’) Lucas Vázquez. 1-2 (29’) Casemiro. 1-3 (90’) Ramos, de penal.ÀRBITRE:González González (Castella i Lleó). Targetes grogues a Cuéllar, Diego Rico, Rubén Pérez i Sergio Ramos.

El Real Madrid ja està al dia. Des d’ahir, sap que són 14 els punts que el separen del Barça en una lluita que sembla perduda per la lliga però que Zinedine Zidane intenta tenir viva per mantenir el to competitiu. Els blancs, ahir engalanats de negre, van imposar-se a Butarque en el partit ajornat pel mundial de clubs i allarguen finalment una dinàmica de resultats positius que permet anar dibuixant un horitzó diferent.

Tot i que li va tocar remuntar, víctima d’un gol matiner d’Unai Bustinza, el seu primer com a professional i aconseguit d’una manera poc ortodoxa, llançant-se amb tot per acabar desviant amb el cos un rebuig de Théo Hernández sobre la ratlla de gol, al Madrid no li van tremolar les cames i va gestionar el xoc amb molta determinació, amb Gareth Bale mirant-s’ho des de la banqueta, novament amb Lucas Vázquez i Marco Asensio desplegant les ales i amb una intensitat destacable.

L’equip de Zidane va sortejar amb categoria una pressió ambiciosa del Leganés, amb un Mateo Kovacic omnipresent en la sortida, i va acabar trobant les vergonyes de l’equip pepinero a l’esquena dels seus migcampistes amb rapidesa. Va ser el croat, capaç sempre de sorprendre en conducció, qui va trobar Lucas Vázquez sol a la dreta perquè superés Pichu Cuéllar amb un xut creuat i ras, efectiu. El conjunt de Zidane va jugar amb ritme, mesclant joc al peu i intensitat, i va dibuixar una jugada d’alta escola per segellar la remuntada abans del descans: una triangulació al primer toc entre Benzema, Lucas Vázquez i Casemiro que el brasiler, deixant un toc d’esperó magnífic pel camí, acabaria facturant al pal curt de Cuéllar.

Beauvue la va tenir

El Madrid va ser consistent i no es va repenjar mai en el resultat, però sí que li va faltar la contundència de molts trams de la temporada per extingir abans el partit i el Leganés, que venint d’on ve no entén d’impossibles, va aconseguir mantenir-se amb vida fins al final, flirtejant en algun moment a donar la sorpresa. Sobretot amb una ocasió de Beauvue que, aprofitant una centrada d’El Zhar, va estar a punt d’afusellar Kiko Casilla, salvador. Va ser l’únic sotrac de la tarda per a un Real Madrid que, ja amb el temps tocat, va posar color al partit amb un penal clar sobre Kovacic transformat per Ramos.

FRASES

Ens ha faltat intensitat, no podem concedir tant, hem de posar més intensitat
Asier Garitano
ENTRENADOR DEL LEGANÉS
Hem controlat molt bé el partit i era fonamental continuar amb la bona dinàmica
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL mADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)