Internacional

Un porter diferencial

Champions League. El Sevilla ofereix una gran versió i, tot i ser superior al Manchester United, no és capaç d’imposar-s'hi, frustrat per les aturades de David de Gea, que sosté l’equip ‘red devil’

SEVILLA 0 MAN. UNITED 0

SEVILLA:Sergio Rico, Jesús Navas, Mercado, Lenglet, Escudero, N’Zonzi, Banega (Pizarro, 89’), Franco Vázquez, Correa, Sarabia i Muriel (Sandro, 85’).MANCHESTER UNITED:De Gea, Valencia, Smalling, Linelöf, Young, Matic, Ander Herrera (Pogba, 17’), McTominay, Mata (Martial, 80’), Alexis (Rashford, 75’) i Lukaku.ÀRBITRE:Clement Turpin (francès). Grogues a N’Zonzi i Alexis.

David de Gea va demostrar ahir al Sánchez Pizjuán per què és considerat per molts el millor porter del planeta. El sentinella madrileny va sostenir el seu equip, el Manchester United, amb un recital d’aturades amb el qual va neutralitzar la gran quantitat d’ocasions generades pel Sevilla, que va fer mèrits per endur-se un botí molt més valuós per a la tornada a Old Trafford, però que va haver-se de conformar amb no haver encaixat (0-0).

I és que el conjunt dirigit per Vincenzo Montella va dur a terme una gran actuació. Els sevillistes van tenir la pilota, van jugar a camp rival i van tenir situacions de gol, però els va faltar marcar. L’equip andalús va ser superior als red devils, molt conservadors, esperant a prop de la seva àrea per sortir al contraatac, encara que no van estar lúcids en cap de les fases del joc. En atac van crear poquíssim, els homes de José Mourinho, amb Lukaku sol i desassistit a dalt, ben vigilat per Lenglet i Mercado; i en defensa, tot i tenir el mig del camp ben poblat i posar molta gent darrere de la línia de la pilota, van concedir molt. El seu porter, De Gea, sí que va estar encertat, i molt; es va convertir en el responsable de l’empat recollit pel conjunt anglès. L’exporter de l’Atlético va exhibir-se, sobretot en la primera part, amb quatre mans sensacionals, entre les quals en va destar una: la que va treure a Muriel just abans del descans, una aturada que ben segur serà una de les de l’any. Amb reflexos felins, el sentinella red devil va ser capaç de detenir un cop de cap del colombià que va rematar a boca de canó, des de dins de l’àrea petita, en una acció claríssima, un gol cantat que de manera espectacular va evitar.

Menys feina va tenir el porter en un segon acte en què el Sevilla va seguir dominant, encara que el United, amb el despertar de Pogba –que sorprenentment va ser suplent però que va haver de rellevar el lesionat Ander Herrera en el primer temps– i l’entrada dels ràpids Rashford i Martial a les bandes, va amenaçar al contraatac sense èxit.

De Gea, doncs, un porter absolutament diferencial, i les seves aturades van ser els protagonistes en l’anada d’una eliminatòria que es decidirà al feu mancunian.

Vuitens de final
Anada
Sevilla - Man. United
0-0
Xakhtar D. - Roma
2-1
Chelsea - Barça
1-1
Bayern - Besiktas
5-0
Real Madrid - PSG
3-1
Porto - Liverpool
0-5
Basilea - Man. City
0-4
Juventus - Tottenham
2-2
Em queda l’amargura per l’ocasió... He buscat més la força que la col·locació, però ha fet una gran aturada
Luis Muriel
DAVANTER DEL SEVILLA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)