Internacional

Tampoc al Vélodrome

Immers en una crisi de joc i resultats galopant, l’Athletic va traslladar al Vélodrome les males sensacions que està oferint en el campionat de lliga. El conjunt de Ziganda, excessivament tou en defensa i gairebé inèdit en els metres finals, va concedir moltes facilitats contra un Marsella que, no obstant això, no va saber tancar l’eliminatòria. Lucas Ocampos, als 45 segons de partit, i Payet, aprofitant una greu errada d’Etxeita abans del primer quart d’hora, situaven un clar 2-0 a favor dels marsellesos. Sense indicis de reacció, els visitants es veurien afavorits per un discutible penal que Aduriz s’encarregaria de transformar a l’estil panenka. El pas pels vestidors, però, no va fer variar el guió d’un partit escrit des del xiulet inicial. Ocampos, aprofitant en aquesta ocasió la passivitat de De Marcos, va situar el definitiu 3-1 amb un xut potent i col·locat.

L’amfitrió, amb pas ferm

El Lió, amfitrió del torneig, va sumar un valuós triomf per la mínima en la visita al feu del CSKA. En un duel igualat i amb poques ocasions, el conjunt dirigit per Bruno Génésio en va fer prou amb un solitari gol de cap de Marcelo aprofitant una mala sortida d’Akinfeev en un servei de banda. En un altre dels duels destacats de la jornada, el Salzburg va assaltar l’Iduna Park (1-2) contra un Dortmund contemplatiu. Berisha, autor d’un doblet, el primer des dels onze metres i el segon amb una bona rematada a l’escaire, obliga els borussers a remuntar al Red Bull Arena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)