Internacional

Pòquer i centenari

Serie A. Mauro Icardi impulsa l’Inter clavant quatre gols al seu exequip, el Sampdoria, i suma 22 dianes en 24 partits. L’argentí ha fet 100 gols de ‘neroazzurro’

Mauro Icardi és un animal depredador dins l’àrea. No és cap secret i l’ariet de 25 anys va tornar-ho a posar de manifest ahir, al feu del Sampdoria, el seu exequip, al qual va liquidar amb un pòquer de gols en la victòria de l’Inter (0-5) contra el conjunt de Gènova, i ja acumula 22 dianes en 24 partits de lliga. L’argentí, absent en la última convocatòria de Jorge Sampaoli, és molt a prop de superar la seva millor campanya golejadora en la lliga –24 el curs passat– i amb les quatre dianes que va clavar al Luigi Ferraris va convertir-se en centenari per partida doble. D’una banda, va arribar a les 100 dianes oficials amb la samarreta de l’Inter, club al qual va aterrar a l’estiu del 2013 i amb el qual ha disputat 172 partits; i de l’altra també va assolir els tres dígits en gols anotats a la lliga italiana –103–: 93 amb l’Inter de Milà i 10 amb el Sampdoria. “He anotat 100 gols a la Serie A i 100 amb l’Inter, estic content però no esperava que arribés avui [per ahir]. Aquí vaig fer el meu primer gol en la màxima categoria, ha estat el destí”, va expressar ahir el futbolista, que va estrenar-se al campionat italià amb la Samp, d’on va recalar procedent del Barça el 2011.

En el pòquer, Icardi va exhibir els seus dots de rematador nat. Després del gol de Perisic de cap, que va avançar el conjunt dirigit per Luciano Spalleti, el davanter sud-americà va aclaparar els focus fent un hat-trick abans del descans: el primer, de penal; el segon, un golàs de taló; i el tercer, recollint un refús del porter dins de l’àrea. Ja en la segona part va completar la golejada i la seva sensacional actuació personal amb una rematada de volea.

El Nàpols retalla

L’equip partenopeu va aprofitar l’ensopegada de la Juve i amb una diana de Raúl Albiol –en la sortida d’un córner centrat per Callejón– va superar (1-0) el Gènova i es torna a posar en la lluita pel títol. Dos punts separen ara el Nàpols del Juventus, que d’aquí un mes es veuran les cares a Torí.

LA FRASE

Aquí vaig fer el meu primer gol en la Serie A; ha estat el destí
Mauro Icardi
DAVANTER I CAPITÀ DE L’INTER
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)