Internacional

El Nàpols torna a somiar

Serie A. Un gol de Koulibaly sobre la botzina noqueja la Juve i deixa els partenopeus a un punt en una lluita ferotge per l’‘scudetto’

La Serie A treu foc pels queixals i viurà el desenllaç de temporada més trepidant dels últims anys després que el Nàpols assaltés la nit torinesa amb un gol de Kalidou Koulibaly en l’últim sospir. Sorprenentment sol a la sortida d’un córner, el central francosenegalés va afusellar Gigi Buffon amb una potent rematada de cap que va deixar sense resposta una Juve conformista, que va jugar a empatar i que va acabar cedint tres punts que poden ser definitoris per al campionat.

Amb 15 punts per repartir-se, només un separa els dos equips i l’equip de Maurizio Sarri, sempre revel i amb ganes de protagonisme (ahir va tenir un 60% de possessió), torna a reprendre el seu somni després d’un tram en què semblava que es quedava sense benzina en l’esprint final. Ara, la Juve haurà de suar de valent si vol encadenar el seu setè scudetto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)