Internacional

Nainggolan i Icardi tampoc disputaran la copa del món

Mundial 2018. Cap dels dos futbolistes ha estat convocat amb la seva selecció

La llista de jugadors estel·lars que es perdran la copa del món es va engreixant cada dia que s’acosta el començament de l’esdeveniment i ahir, dia en què Argentina i Bèlgica van anunciar els seus convocats, se’n van confirmar més. Destaca per sobre de totes l’absència de Mauro Icardi, el davanter argentí que fa gols a cabassos en la Serie A. Jorge Sampaoli va oficialitzar la llista amb els 23 homes que s’emportarà a Rússia i que defensaran l’albiceleste, sense el davanter de l’Inter. Amb la presència de Dybala, Higuaín, Agüero i Messi al davant, l’entrenador va decidir prescindir, doncs, d’Icardi, que aquesta temporada ha estat el màxim golejador de la lliga italiana amb 29 gols. L’atacant, de 25 anys, ha marcat 91 gols les darreres quatre temporades a la Serie A, una mitjana de més de 22 gols per campionat.

Una altra baixa il·lustre és la del belga Radja Nainggolan. El català Robert Martínez no el va incloure ni en la prellista de 28 i el migcampista del Roma hi va respondre anunciant la seva retirada de la selecció. “La meva carrera internacional s’ha acabat. A vegades, ser un mateix pot ser molest”, va explicar a les xarxes socials. Martínez va indicar que va anar a parlar amb el jugador a Roma per comunicar-li la notícia. “No podem donar-li a la selecció el paper que mereix en un equip”, va dir el seleccionador de Bèlgica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)