Internacional

Lopetegui cita tres catalans

Mundial 2018. Gerard Piqué, Jordi Alba i Sergio Busquets entren en la llista del tècnic guipuscoà i jugaran la copa del món amb la selecció espanyola. Sergi Roberto i Marc Bartra en queden fora

Tres catalans representaran la selecció espanyola en el mundial de Rússia. Els tres blaugrana, Gerard Piqué (Barcelona, 1987), Jordi Alba (l’Hospitalet de Llobregat, 1989) i Sergio Busquets (Sabadell, 1988), van entrar en la convocatòria definitiva que va anunciar ahir Julen Lopetegui, i formaran part, doncs, del combinat que intentarà aconseguir la copa del món. “Hi ha hagut dubtes, fer una llista de 23 és complicat. La tanques i penses que hi falten altres jugadors, però s’ha de decidir”, va explicar l’entrenador guipuscoà.

Per a Piqué i Busquets serà la seva tercera participació en un mundial. De fet, tots dos futbolistes ja són campions del món, perquè van guanyar el campionat del 2010, que es va disputar a Sud-àfrica. Per a Alba, serà la seva segona, ja que es va estrenar el 2014 al Brasil, en un torneig en què la selecció espanyola va fer un paper molt pobre i va ser eliminat en la fase de grups.

Les absències

D’altra banda, no hi seran en la gran cita Sergi Roberto ni Marc Bartra. Els dos catalans tenien possibilitats d’entrar en la llista, però al final Lopetegui els va descartar. “Gràcies a tots per tants missatges i mostres d’afecte en un dia difícil per a mi. Molta sort, companys”, va escriure a les xarxes socials el central del Betis, afectat per la no-convocatòria.

L’absència més destacada, però, és la d’Álvaro Morata. El davanter del Chelsea, que fa menys d’un any s’entreveia com el 9 titular de la roja, va quedar finalment fora. Una lesió a l’esquena que l’ha minvat durant un curs en què ha acabat tenint poc protagonisme i el gran nivell de Iago Aspas i Rodrigo Moreno han estat determinants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)