Champions

L’eclipsi del títol

Champions League. Cristiano Ronaldo acapara tot el protagonisme després de sembrar dubtes sobre la seva continuïtat al Real Madrid. Gareth Bale també deixa en suspens el seu futur al club blanc

En la tretzena Champions League del Real Madrid, els focus apunten cap a Cristiano Ronaldo. No va marcar en la final, en la qual tampoc va tenir un paper destacat, i les seves paraules al final del partit contra el Liverpool, encara a peu de gespa de l’Olimpiski, han eclipsat el títol assolit pel conjunt que entrena Zinedine Zidane. “Ha estat molt bonic pertànyer al Real Madrid”, va sorprendre el portuguès, deixant entreveure un comiat. “En els pròxims dies parlaré. En els pròxims dies donaré una resposta als aficionats. Ells sí que em fan costat sempre”, va completar Cristiano.

Una bomba inesperada. “Tothom té dret a parlar. Aquí el que importa és el club, que tots estiguem celebrant aquesta Champions”, va dir Florentino Pérez. “No entro en temes personals d’un jugador. Ell ha estat feliç, és feliç i continuarà sent feliç. No és que es pugui quedar, és que té contracte”, va explicar el president del club blanc, i hi va afegir que la relació amb l’atacant lusità és “molt bona”. També Zidane s’hi va referir. “S’ha de quedar tant sí com no”, va afirmar el preparador francès, que tampoc va opinar gaire sobre el tema. “Si ho ha dit, ja està. Potser d’aquí a tres o quatre dies en dirà alguna cosa...”

Més tard, a la zona mixta, el jugador de 33 anys va tornar a parlar i no va revelar ni una sola incògnita sobre el seu futur. “No era el moment adequat per dir-ho, perquè amb els companys acabem de fer història, però no me’n penedeixo”, va expressar Cristiano, que no va aclarir quin és el motiu pel qual estaria valorant deixar el club blanc. “No m’he escalfat. Són situacions que ja venen de fa temps; vas aguantant i aguantant, i a vegades et descontroles. Les coses no es resolen amb diners, els diners no són el problema”, va asseverar el 7, que també va negar que aquesta situació s’hagi produït per la possible arribada de Neymar al Madrid. “Tinc cinc Champions i cinc Pilotes d’Or. No tinc enveja de ningú”, va manifestar el lusità, que es va acomiadar dels periodistes repetint que parlarà en els pròxims dies.

I ahir, ja a Madrid, en els actes de celebració del títol, va fer-ho però no va tocar el tema. Al Santiago Bernabéu, on l’equip blanc va acabar la festa a la nit, el jugador portuguès va ser aclamat per l’estadi, que, juntament amb els seus companys, va cantar-li que es quedés. Cristiano va agrair les mostres de suport però va seguir sense dilucidar res sobre el seu futur. En espera del que pugui dir properament, el fet és que la seva marxa del Madrid hauria de ser pactada amb l’entitat, ja que el davanter, que va renovar el contracte el novembre del 2016, està vinculat amb el club blanc fins al juny del 2021 i té una clàusula de rescissió de 1.000 milions d’euros, una quantitat inassumible per a qualsevol club del planeta.

“Vull jugar cada setmana”

També Gareth Bale va acaparar el protagonisme en la tercera lliga de campions consecutiva dels blancs. El gal·lès, que sí que va ser decisiu dissabte, amb un doblet, va ser designat el millor jugador de la final i, com Cristiano, va posar en dubte la seva continuïtat al club. “Potser em quedo o potser no”, va afirmar el jugador, que ha perdut pes dins l’equip en aquesta campanya i que va ser suplent a Kíev. “Crec que he de jugar cada setmana; sempre ho he volgut fer. Si no ho puc fer al Madrid, m’ho hauré de pensar i ho decidiré a l’estiu”, va indicar Bale. “He de seure amb el meu agent per parlar-ne amb tranquil·litat. He de jugar més minuts cada setmana”, va insistir l’atacant. “Entenc que vulgui més regularitat”, va replicar Zidane, comprensiu amb el gal·lès, que en la Champions League –competició en què el Madrid ha disputat tretze enfrontaments– només ha estat titular en tres ocasions.

CRISTIANO

En la celebració ahir al Santiago Bernabéu, l’estadi va demanar-li que es quedi

BALE

L’atacant gal·lès ha perdut molt pes en l’equip aquesta temporada

LES DADES

2021
Acaba
el contracte de Cristiano Ronaldo amb el Real Madrid. El jugador tindrà 36 anys.
1.000
milions d’euros
és la clàusula de rescissió que té el futbolista portuguès amb el club blanc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)