Internacional

Salah espera arribar-hi

Mundial. El davanter egipci, lesionat a l’espatlla durant la final de la Champions League, es mostra optimista sobre la seva presència en la copa del món: "Confio que estaré a Rússia"

Mohamed Salah estarà en la copa del món. El davanter, que es va lesionar dissabte a l’espatlla després d’una disputa amb Sergio Ramos, va assegurar que confia a recuperar-se a temps per poder participar en la cita mundialista amb la seva selecció, Egipte. “Ha estat una nit molt dura, però soc un lluitador. Tot i els pronòstics, confio que estaré a Rússia per fer-vos sentir orgullosos. El vostre amor i suport em donaran la força que necessito”, va assegurar a les xarxes socials l’estrella del combinat egipci, un verdader ídol al país africà.

El calvari de Karius

D’altra banda, el porter del Liverpool, molt desafortunat en la final, en què va protagonitzar dues errades que van donar dos gols al Madrid, continua desolat. Ahir a la tarda, va explicar que no aconsegueix treure’s del cap les jugades. “Encara no he pogut dormir, les escenes passen pel meu cap una vegada i una altra. Estic infinitament penedit pels aficionats, els companys i el cos tècnic”, va publicar a les xarxes socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)