1a divisió

Un horitzó ple de núvols

Real Madrid. El diari ‘Récord’ assegura que Ronaldo ha pres la decisió de marxar del Bernabéu i que és un moviment irreversible

Poques vegades la celebració d’una Champions League ha tingut un sabor tan agre. I especialment per a Florentino Pérez, que ja a les profunditats de l’Olimpiski de Kíev va haver d’estar oferint interpretacions a les paraules de Cristiano Ronaldo i dies després apareixia a la sala de premsa de Valdebebas desencaixat, acompanyant Zinedine Zidane en un comiat tan inesperat per a ell com per al madridisme.

Ara la situació de l’astre portuguès sembla que camina cap a l’obscuritat, i el mandatari blanc haurà de gestionar un escenari delicat mentre planifica també el futur a la banqueta. I és que, segons el diari portuguès Récord, Ronaldo ja ha decidit que deixa Madrid i que es tracta d’una decisió irreversible, davant d’un Madrid que no està disposat a satisfer les seves exigències de renovació, que inclouen la penalització per haver defraudat Hisenda. En cas que l’atacant de Madeira confirmi aquesta determinació, però, haurà de portar una oferta satisfactòria per als blancs, ja que té un contracte que el vincula amb el Madrid fins al 2020.

“Guti dirigirà el Madrid”

El president del Múrcia, Vicente Gálvez, va assegurar ahir que José María Gutiérrez, Guti, serà el relleu de Zidane a la banqueta del Bernabéu. “M’havia de reunir amb ell i tenia ganes d’entrenar el Múrcia. Tant de bo Zidane hagués trigat dos dies a anunciar el seu adeu. Guti entrenarà el Madrid”, va assegurar el dirigent del conjunt pimentonero.

Portugal s’imposa en l’últim test

El conjunt dirigit per Fernando Santos va derrotar la selecció d’Algèria (3-0) a Da Luz en el seu últim amistós abans de posar rumb a Rússia i amb Cristiano Ronaldo disputant 74 minuts. Els joves Gonçalo Guedes, amb un doblet, i Bruno Fernandes van ser els protagonistes del que serà el primer rival d’Espanya en el mundial, el dia 15 de juny, a Sotxi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)