Internacional

Luis Suárez classifica Uruguai (1-0)

Grup A. El blaugrana marca en un córner, ajudat per la mala sortida del porter d’Aràbia Saudita, i dona la victòria als sud-americans en un partit per oblidar

Uruguai acompanyarà Rússia a la fase següent del mundial després d’imposar-se aquesta tarda a Aràbia Saudita amb un gol del blaugrana Luis Suárez en un córner.

Uruguai ha introduït novetats a l’onze, que no s’han traduït en una millor imatge. La selecció d’Óscar Tabárez ha dominat més pel baix nivell del rival que no pas per saber què fer amb la pilota. I tot amb una lentitud i parsimònia desesperant. El partit se’l ha posat a favor en el minut 23 quan Al Shahrani ha sortit de pena en un córner i Luis Suárez ha lluït olfacte per fer l’1-0. Pizzi havia canviat de porter després del desastre del debut, però el suplent tampoc ha mostrat cap garantia. El davanter del Barça és el primer jugador uruguaià en marcar en tres mundials.

L’avantatge ha fet que Uruguai jugués a un ritme encara més lent i només hi ha faltat la lesió d’un dels referents, Al-Jassim, a tocar del descans en obrir-se de cames de forma esfereïdora. A la segona part els uruguaians fins i tot han cedit la pilota a Aràbia Saudita, conscients que el risc era escàs. Luis Suárez ha buscat el segon amb una falta llunyana i Cavani s’ha tret una gran centrada que Carlos Sánchez no ha rematat bé en les millors opcions. Classificats amb dos gols de córner en dos partits.