Internacional

Shaqiri deixa els serbis glaçats (2-1)

Grup E. Una cursa del menut jugador suís en el minut 90 comporta la remuntada contra Sèrbia, que ha de derrotar Brasil dimecres si vol passar

Sèrbia tenia la classificació a la butxaca i de cop s’ha trobat amb l’obligació de guanyar Brasil dimecres si vol passar. Suïssa ha remuntat amb un gran gol de Xakha i una cursa de Shaqiri al minut 90.

Sèrbia ha tingut l’inici somiat. En el minut 4, Sommer s’ha lluït en una rematada de Mitrovic i uns segons després el davanter no ha perdonat de cap l’1-0. Els balcànics han tornat a mostrar molta solidesa defensiva i Suïssa ha necessitat mitja hora per acostar-se amb perill per primer cop en una contra i la rematada final de Dzemali, neutralitzada per Stojkovic.

Sèrbia ha tingut el segon al llindar del descans i a l’inici de la segona part amb l’omnipresent Mitrovic. No ho ha fet i en el 52’ Xakha s’ha tret un xut impressionant des de fora l’àrea en l’1-1. El partit ha quedat obert i Shaqiri d’immediat ha connectat una rosca impressionant que ha topat amb el pal. En el 68’ Mitrovic no ha arribat per poc a una gran centrada per baix de Kolarov i quan sembla que els dos equips donaven per bo l’empat Shaqiri ha lluït velocitat per escapar-se en el 90’ i superar el porter amb un toc creuat.